Anahtar Kelimeler: Soğuk etkili

Soğuk etkili oldu

Soğuk etkili oldu

BİLGİ VERİLDİ

Kırıkkale’de soğuk hava etkili oluyor.  Meteroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre, Kırıkkale'ye kar geliyor. Uzmanlar Kırıkkale'de hava sıcaklıklarının normallerin altına düşmesiyle yaşanabilecek don olayları ve sağanak yağışlar için uyardı.

 

BİLGİ VERİLDİ

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre bu gün en yüksek sıcaklık 6 derece iken en düşük sıcaklık 3 derece olarak açıklandı. Kırıkkale'de hava sıcaklıklarının - ' lere düşmesi beklenirken önümüzdeki günlerde kar yağması da bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale'ye ilk karın yağması vatandaşlarımızı sevindirdi. Karın yağmasıyla birlikte hava sıcaklıklarında yumuşama oldu ve hemen ardından ayaza çekti. Kırıkkale'de yaşanacak don olaylarına karşı da uzmanlar çeşitli uyarılarda bulundu.

 

KURU AYAZ VAR

Kırıkkale'nin kuru ayazına karşı dikkatli olun! Sıkı giyinin! Zira bu soğuklar birçok hastalığın davetçisi olabiliyor. Karın yağmaması ve çevre illere yağması Kırıkkale'yi daha soğuk hale getirirken, Kırıkkaleli vatandaşlarımızı sevindirecek haber Meteroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi. Önümüzdeki günlerde Kırıkkale'ye kar geliyor. Uzmanlar hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yaşanacak don olaylarına karşı vatandaşlarımızı uyardı. Kırıkkale'de son birkaç gündür yaşanan sisli havaların ulaşımı olumsuz etkilediği açıklandı. Son günlerde yaşanan sisli havaların ulaşımı olduğu kadar günlük yaşamı da etkilediği biliniyor. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yaşanan doğa olayları insanların yaşamını olumsuz etkiliyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı