Anahtar Kelimeler: Sokak sokak geziyor

Sokak sokak geziyor

Sokak sokak geziyor

Sokak sokak geziyor

Öztürk halkın arasında

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, yağmur yaş, sıcak soğuk, gece gündüz demeden, seçim öncesinde olduğu gibi Kırıkkale sokaklarını arşınlamaya devam ediyor.

HEP KIRIKKALE´DE

Seçim öncesi sık sık karşılaşılan manzara, Kırıkkale halkının hiç de alışık olmadığı bir şekilde seçim sonrasında da devam ediyor. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, meclisin tatile girmesiyle birlikte vaktinin büyük çoğunluğunu Kırıkkale´de geçirirken, her fırsatta sokak sokak esnafları ziyaret ederek, istek ve taleplerini soruyor.Öztürk´ü adeta seçim çalışması yapar gibi sokaklarda gören Kırıkkale halkı şaşkınlığını gizleyemezken, siyasetçilerin büyük çoğunluğunda görmedikleri bu davranış karşısında bir yandan şaşkınlıklarını, diğer yandan da mutluluklarını itiraf ediyorlar.

OLUMLU TEPKİLER ALIYOR

Sokak ve esnaf ziyaretleri sırasında, Öztürk´ü karşısında gören bir vatandaşın, ?Seçim öncesi vaatlerinizi duymuştum. Aslında size oy da vermedim ama bu vaatlerinizden ilkini, Kırıkkale halkıyla daima iç içe olma sözünüzü bu kadar kısa bir sürede ve samimiyetle gerçekleştireceğinize ihtimal da vermemiştim. Çünkü siyasetçilerde bu tür davranışlara çok alışık değiliz. Helal olsun size. Şu an gönlümü kazandınız. İlk seçimde de oyumu kazanacağınızdan hiç şüpheniz olmasın? şeklindeki olumlu tepkisi Öztürk´ü çok mutlu etti.

SAMİMİ OLDUM

Arkasında duramayacağı hiçbir sözü vermediğini belirten Halil Öztürk de, ?Bugüne kadar yalan söylemedim, söylemem de. Eğer bir işi yapamayacaksam, iş mümkün değilse karşımdaki kişiye umut tacirliği yapmam. Hiçbir insan kendisine söylenen bir yalanı unutmaz. Seçim öncesi de vurguladığımız gibi bizler yapabileceklerimiz sözünü verdik, o sözlerin başında da samimiyet geliyor. Her zaman samimi oldum, olmaya da devam edeceğim? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli