Anahtar Kelimeler: Şubat

Son gün 28 Şubat

Son gün 28 Şubat

Son gün 28 Şubat

 

Önemli bir uyarı

Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından 7143 sayılı ?vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun? kapsamında açıklama yapıldı.

YENİDEN YARARLANMA İMKANI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırıkkale İl Müdürü Veli Karacaköylü,?7143 Sayılı ?Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunun? Geçici 2 nci maddesinin birinci fıkrası ile aynı Kanun kapsamında yapılandırma başvurusunda bulunduğu halde Geçici 2 nci maddenin yürürlüğe girdiği 28.12.2018 tarihi itibarıyla ödenmesi gereken tutarları süresinde ödemeyerek Kanun hükümlerini ihlal eden borçlulara, ihlale neden olan tutarları ödemeleri gerektiği tarihten ödeme tarihine kadar (bu tarih dâhil) geçen süre için aynı Kanunun 9 uncu maddesinin altıncı fıkrasında belirlenen ve ödemede gecikilen her ay ve kesri için hesaplanması gereken geç ödeme zammı ile birlikte 28.02.2019 tarihine kadar (bu tarih dâhil) ödemeleri halinde Kanun hükümlerinden yeniden yararlanma imkânı sağlanmıştır.?

PRİMİNİ KENDİ ÖDEYEN SİGORTALI

?7143 Sayılı ?Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun? kapsamında yapılandırma müracaatında bulunarak borçlarını ödemeyen ve yapılandırılması bozulan işverenlerimiz ile primini kendi ödeyen sigortalılarımızın mağduriyet yaşamaması ve bu son fırsattan yararlanmaları için en geç 28.02.2019 tarihine kadar Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir? dedi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu