Anahtar Kelimeler: bırakmayın

Son güne bırakmayın

Son güne bırakmayın

ÖNEMLİ BİR KONU

Sürücü Kursları İşverenleri Sendikası Kırıkkale İl Temsilcisi ve Şalida Sürücü Kursu sahibi Ömer Ayçiçek yapmış olduğu açıklamada her yılsonu yaşanan kayıt başvurularındaki yoğunluktan dolayı acele etmeleri gerektiğini söyledi.

ÖNEMLİ  BİR KONU

Ayçiçek; “Ayrıca sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin 2023 yılına girmeden önce harçlara gelecek zamlardan etkilenmemek adına bir an önce sürücü kurslarından sertifikalarını teslim alarak, harçlarını yatırıp Nüfus Müdürlüğünden sürücü belgelerine çevirmeleri gerekmektedir. Sertifikalarınızı yeni yıl girmeden sürücü belgesine çevirin,  sürücü sertifikalarınızın ehliyete çevrilmesi için iki yıl süresi vardır. Bu süre içerisinde ehliyete çevirmezseniz sertifikalarınız geçersiz olacaktır. Yıl sonunda oluşacak yoğunluktan dolayı randevularını vakit geçirmeden Nüfus Müdürlüklerinden almalarını tavsiye ediyorum” dedi.

DURUMU ANLATTI

2022’nin son günlerinde son grubumuzu Kırıkkale’deki sürücü kursları olarak açıyoruz. 2022 yılı fiyatları ile son grubumuzu 10 Aralık 2022 tarihinde açacağız. Bu tarihten sonra açılacak gruplarımıza katılacak kursiyerlerimizin kayıtları yeni fiyatlar üzerinden alınacaktır. Bu nedenle ehliyet almak isteyen, ehliyetlerini yükseltmek isteyen vatandaşlarımıza fiyat farkından etkilenmemeleri için 10 Aralıkta açılacak gruplara kayıt yaptırmalarını tavsiye ediyorum dedi. 10 Aralık tarihinde açılacak gruplara kayıt başvurularında yoğunluk yaşanacağını öngördüğümüz için kayıt başvurularının son günlere bırakılmaması tavsiyesinde bulunan Ömer Ayçiçek, “Ehliyet almak isteyen kardeşlerimiz elini çabuk tutsun” ifadelerine yer verdi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu