Son sözü genel başkan söyleyecek”

 Son sözü genel başkan söyleyecek”

Son sözü genel başkan söyleyecek”

Göçer açıklamada bulundu

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer dün meclise giderek kaydını yaptırdı. Göçer koalisyon konusunda Genel Başkan Bahçelinin karanının bağlayıcı olduğunu söyledi.

MECLİSE ADIMINI ATTI

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer mazbatasını aldıktan sonra dün meclise giderek kaydını yaptırdı. Çiçeği burnunda milletvekilimiz Göçer´e mecliste kayıt yaptırmaya gelen diğer vekiller yoğun ilgi gösterdi. Yaşının genç olması nedeniyle buradaki sivil memurlar da Göçer ile yakından ilgilendi. Göçer meclis şeref salonunda açılan stantları gezdi. Seyit Ahmet Göçer milletvekili rozetini de aldı.

GENEL MERKEZE GEÇTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisinde kaydını yaptıran MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer daha sonra Parti Genel Merkezine gelerek burada parti üst düzey yetkilileri ve milletvekilleriyle görüştü. Aynı zamanda seçim öncesinde yapılan kurultayda MYK üyeliğine seçilen Milletvekili Seyit Ahmet Göçer kendisine tahsis edilen odayı da ilk defa kullandı. Göçer burada diğer parti organında görevli yöneticilerle görüştü. Milletvekili seçilmesi dolayısıyla tebrikleri de kabul etti. 

GENEL BAŞKANIMIZIN TAKDİRİ

Bu arada seçim sonucu ve gelişmeler konusunda kısa bir açıklama yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer seçim sonrası oluşan tablo konusunda Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin ilk günkü yaptığı açıklamaların ve sonrasında yetkili kurullarda alınan kararların bağlayıcı olduğunu belirterek son sözü Genel Başkan Bahçeli´nin söyleyeceğini belirtti. Göçer Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin takındığı tavrın parti kurullarını ve tüm milletvekillerini bağladığını söyledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false