Anahtar Kelimeler: Sonunda …!

Sonunda oldu…!

Sonunda oldu…!

Peki ne bekliyor Kırıkkale’yi?

 

SUSUZLUK

ALT YAPISIZLIK

YATIRIMSIZLIK

BOZUK YOLLAR

PİS KOKULAR

OLUMSUZLUKLAR

KİBİR

Ve dahası…

 

Kırıkkale ne yapacak?

 

Rakiplerin gözü aydın

 

 

Resmi açıklama olacak 

 

Kırıkkale’de merakla beklenen ve tartışmalı bir sürece giren AK Parti adayı Mehmet Saygılı oldu.

 

 

RESMİ AÇIKLAMA OLACAK

AK Parti’de heyecanla beklenen Kırıkkale Belediye Başkanlığı için süreç tamamlandı. Mevcut Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, üçüncü kez yeniden aday gösterildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenecek olan törenle Saygılı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna resmi şekilde ilan edilecek. 31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala merakla beklenen AK Parti’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı netlik kazandı.

 

 

PROJELERİNİ YAPMADI

Peki Saygılı seçimi kazanırsa Kırıkkale’yi ne bekliyor, rakipler ne düşünüyor? İki dönem başkanlık yapan Saygılı, söz verdiği projeleri yapmamıştı. Balıkçılara yer, Osmanlı Evleri, birkaç mahallede de muhtar evi yapmıştı. Meydanın altı çarşı olacaktı, Çoruhözü Deresi ıslah edilecekti, Kaletepe sembol haline getirilecekti. Bunlar gerçekleştirmediği projelerin sadece bir kaçı.

 

TEPKİ ÇEKEN KONULAR

Şehir özellikle son üç yıldır susuzluktan tam anlamıyla kırılıyor. Alt yapıya yatırım yapılmıyor. Sular sürekli kesiliyor ve içilmiyor. Sulardan zaman zaman çok pis kokular geliyor. Parklar berbat durumda. Yollar bozuk. Şehir hiç olmadığı kadar pis kokuyor. Temizlik tepki çekecek kadar kötü. Artık bu duruma isyan eden Kırıkkaleliler zaman zaman yollara çıkarak tepki gösteriyor. En son Karşıyaka’da kadınlar yol kesip tepki göstermişlerdi.

 

GELECEĞE DAİR UMUT YOK!

Durum bu halde iken Saygılı’nın sorunlara yönelik bir çözümü olmadı, susuzluk ile ilgili suçu önce yazın bahçe sulamaya attı, sonra kışın ise eski başkanlara ve yönetimlere suç attı. Alt yapının parça parça yapılması önerisine ise yine kibirli tavrı ile “O işler öyle zannettiğiniz gibi olmuyor” benzeri bir yorumda bulundu. 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde basın toplantısı yaparak geleceği dair hiçbir olumlu açıklamada bulunmadı.

 

MUHALEFET NE YAPACAK?

Saygılı ile Kırıkkale’nin aynı şeyleri yaşayacağı kesin görünüyor. İşte bu durum muhalefet partileri ve adaylarını memnun etmiş görünüyor. MHP adayı Harun Ulusoy olurken, CHP adayı henüz belli değil. Ancak bir çok kişi, sosyal medya aracılığıyla şimdiden MHP adayı Ulusoy’a “hayırlı olsun” mesajları girmeye başladı. CHP adayının da belli olmasıyla birlikte Saygılı’nın durumu daha da netleşecek gibi görünüyor. Genel kanaat Saygılı ismi ile birlikte AKP ve Saygılı’ya oy vermeyeceği şeklinde ortaya çıkmaya başladı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı