Anahtar Kelimeler: Sorun çözülmemiş!

Sorun çözülmemiş!

Sorun çözülmemiş!

Hani sorun çözüldüydü?

Mahalleli halen perişan

 

 

Kırıkkale’de mahalle sakinlerini ayaklandıran yol, su ve temizlik sorununun çözülmediği gözleniyor. 

SORUN ÇÖZÜLMEMİŞ

Kırıkkale'de Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, evlerinin şebeke hattına bağlı olan su deposunun hijyenik olmadığını ve su kesintilerinin yaşandığını belirterek, belediyeden çözüm talep ediyor. Ayrıca, moloz döküm sahasına giden hafriyat kamyonlarının havaya kaldırdığı tozdan rahatsız olduklarını ve bazı günlerde akmayan su sorununun da çözülmesini istiyorlar. Mahalle sakinleri, su deposunun kaldırılıp yeniden yapılmasını ve yollarının yapılmasını talep ediyor. Belediye görevlilerinin verdiği sözlerin yerine getirilmediğini belirten vatandaşlar, su deposundan çıkan maddelerin temizlendiğini ancak sağlıklı bir deponun yapılması gerektiğini ifade ediyor. 

 

MAHALLELİ TEPKİLİ

Mahalle sakinleri, suyun önemine vurgu yaparak, normal ihtiyaçlarını dahi karşılayamadıklarını ve bu durumun insan sağlığını tehlikeye attığını belirtiyor. Su deposunun durumu ise içler acısı halde. İnsan sağlığı tehlikeye atılıyor. Kırıkkale'de mahalle sakinlerini ayağa kaldıran yol ve su sorunu çözülemedi. Kırıkkale'de mahalle sakinlerinin yol ve su problemi, söz verilmesine rağmen çözülemediğini belirtiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, evlerinin şebeke hattına bağlı olan su deposunun hijyenik olmadığını belirterek, su kesintilerinin yaşandığını öne sürdü. 

 

HABERLER YAPILIYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AKP Milletvekili Mustafa Kaplan sorunun çözüldüğünü öne sürmüştü. Kaplan, Başkan Saygılı’ya destek açıklamasında bulunarak muhalefeti de eleştirmişti. Ancak mahalle sakinleri sorunlarının çözülmediğini belirtiyor. Sosyal medya ve ajanslara durumu anlatan haberler yapılıyor ve yaptırılıyor. Soruna ne gibi bir çözüm bulunacağı ise merak konusu. 

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli