Anahtar Kelimeler: Sorunları çözmeye talibiz

Sorunları çözmeye talibiz

Sorunları çözmeye talibiz

Sorunları çözmeye talibiz

40 soruna 40 çözüm

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar MHP´nin üretken belediyecilik anlayışını Kırıkkale´de hakim kılacaklarını söyledi. Bu kapsamda önemli kısmı üretim, istihdam ve ekonomi içeren 40 projesini açıklayan Yarar ?Tespit ettiğimiz öncelikli 40 soruna 40 proje ile geliyoruz? dedi.

40 SORUNA 40 PROJE İLE GELİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Serdar Yarar adaylığının ilk açıklandığı günden bu yana ?Üretken belediye, markalaşan Kırıkkale? şeklinde seslendirdiği düşüncesini hazırladığı 40 başlık altında hazırladığı ve yaklaşık 70 projeyi kapsayan çalışmasını Kırıkkale kamuoyu ile paylaştı. Projelerini açıkladığı toplantıda kısa bir konuşma yapan Yarar ?Kırıkkale´de doğdum, Kırıkkale´de büyüdüm, Kırıkkale´nin yollarını kullandım, suyunu içtim ekmeğini yedim çünkü bende sizden biriyim. Bu projelerimi hayata geçirmek için sizlerle yürümek istiyorum? dedi.

KARARIM KARAR KIRIKKALE´YE 40 PROJE

Belediye Başkan adayı Serdar Yarar beş yıl önce alt yapısını yaptığı son beş aydır üzerinde çalıştığını söylediği 40 başlık altında topladığı projelerinin öncelikle istihdam, ekonomiye katkı ve Kırıkkale´nin vizyonuna yakışır bir biçimde düşünüldüğünü söyledi. Kırıkkale´nin doğru ve adaletli yönetilmediğinden dolayı ortaya çıkan sorunlar ile sahip oldukları kaynakların etkili kullanılması için üretken belediyeciliğin kullanılmasının zorunlu olduğunu belirterek bu yola bu anlayış içinde çıktıklarını bildirdi.

ÜRETKEN BELEDİYE MARKALAŞAN KIRIKKALE

Serdar Yarar konuşmasının devamında şunları söyledi; ?Üretken Belediye, Markalaşan Kırıkkale? vizyonuyla; kendi kendisine yeten. Huzur ve güvenli ortamı ile öne çıkan mutlu birey, mutlu toplum idealini benimseyen bir yönetim anlayışı ile yola çıktım. Adaylığımın ilk açıklandığı günden itibaren ?Kırıkkale için bir hayalim var? sizlere projelerimi düşlediğim Kırıkkale´yi anlatmaya çalıştım baktım ki bu sadece benim düşüncem değil tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin ortak hayaliymiş. Yüce Allaha hamdolsun ki bugün hayallerimizin gerçeğe dönüşmesi hazırladığımız projeleri sunmanın heyecanını yaşıyoruz.

KIRIKKALE´Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi belediyecilik anlayışının yönetimde paylaşım, birlikte yönetim olduğunu belirten MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ise Kırıkkale´nin yıllardır göz ardı edilmiş sorunlarının bugün Kırıkkale´nin şehir kimliğine yakışmayan bir konuma geldiğine işaret ederek Kırıkkale´yi Kırıkkalelilerle birlikte yönetmeye talip olduklarını söyledi. Kırıkkale´de bir zihniyet devriminin olması gerektiğini belirten Öztürk bu değişim olması halinde Kırıkkale´nin daha yaşanılabilir bir kent olacağını bildirdi.

YAPILMAYANLARI YAPMAK İÇİN ADAYIZ

Proje tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu bu zamana kadar yapılmayanları yapmak üzere yola çıktıklarını söyledi. Baloğlu Hizmete aç olan Kırıkkale´nin hizmete doyması ve üretken belediye vizyonu ile Kırıkkale´nin tanışması için MHP´ye oy verilmesini istedi. Kültür merkezi salonundaki toplantının sonunda katılımcılara 40 projenin görsellerle anlatıldığı kitapçık dağıtıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false