Anahtar Kelimeler: Sorunları çözeceğiz

Sorunları çözeceğiz

Sorunları çözeceğiz

SEÇİM AÇIKLAMASI

 

Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, seçim çalışmalarını sahada sürdürüyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Erkeç, “Şehrimizin ve halkımızın sorunlarını biliyoruz. İnşallah hep birlikte çözüme kavuşturacağız” dedi.

 

 

SEÇİM AÇIKLAMASI

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine çok az bir süre kaldı. Kırıkkale’de Belediye Başkan Adayını belirleyen Zafer Partisi, Türkiye genelinde vatandaşa projelerini anlatıyor. Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, sahada vatandaşlarla buluşarak yapacakları çalışmalarını anlatıyor. Kırıkkale’nin sorunların çözmek için gece gündüz çalışacağız diyen Erkeç, “Vatandaşlarımızın problemleri çözülmüş bir Kırıkkale’de yaşaması için elimizden geleni yapacağız” ifadesinde bulundu.

 

GELECEK AÇIKLAMASI

Kırıkkale’nin en genç belediye başkan adayı olduğunu ifade eden Erkeç, “Biz daha yolun başındayız ve daha gidecek çok yolumuz var. Bu yolculukta ilk günkü heyecan ve inançla ilerleyerek sizleri memnun edeceğimize inancımız sonsuz! Biz Kırıkkale’ye hizmet etmek adına 31 Mart’ta geleceğimizi aydınlatmak için yola çıkıyoruz. Amacımız, Kırıkkale’nin yıllardır bitmeyen fakat çokta önemli sorunlarına çözüm bulmak. Bu yolda, dürüstlük, adalet ve şeffaflık ilkeleriyle ilerleyeceğimize söz veriyorum.

 

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kırıkkale’nin geleceğini şekillendirecek olanlar, genç ve dinamik insanlar! Bu seçimde, sizlerin görüşleri tek tek dinlenirken, bize tecrübeleriyle yön veren yaş almış büyüklerimizin görüşleri ise baş tacımız olacak. Zafer Partisi olarak ilimizin güzel bir geleceğe doğru ilerlemesi için son enerjimize kadar çalışmaya hazırız. Teşekkürler, sevgi ve saygılarımla” derdi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı