Anahtar Kelimeler: Soruşturma açıldı

Soruşturma açıldı!

Soruşturma açıldı!

Soruşturma açıldı!

O olaya soruşturma!

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesinin Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü´nün eşi, arkadaşlarıyla beraber eşinin makam odasında gün düzenledi. Kaymakamlık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

MAKAMDA GÜN İDDİASI

Kırıkkale Yahşihan ilçesinin Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz´ın eşi, Necibe Türkyılmaz, kocasının makam odasında 11 arkadaşıyla bir araya geldi. Kadınlar burada pastalı, kurabiyeli, kısır partisi yaptı ve sosyal medyadan paylaştı. Olay medyada geniş yer bulunca, kaymakamlık olayla ilgili soruşturma açtı. Necibe Türkyılmaz "Güzel sürprizlerinden dolayı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" mesajını yazdı. Etkinliğe katılan Emine Dalan ise "Biz teşekkür ederiz, tekrar buluşalım" diye yanıt verdi. Kısır partisi sırasında müdür Türkyılmaz´ın koltuğuna bir çocuğun oturduğu kameralara yansıdı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz´ın eşi Necibe Türkyılmaz makam odasında 11 arkadaşıyla pastalı, kurabiyeli, kısır partisi sosyal medyada paylaşılmıştı. Bunun üzerine Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan ´Makam odasında gün düzenlediler´ haberine ilişkin olarak Kaymakamlığımızın 10 Eylül 2018 tarihli onayı ile inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu