Anahtar Kelimeler: Sosyal Market açıldı

Sosyal Market açıldı

Sosyal Market açıldı

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi Anne Ben Geldim Projesi kapsamında paydaş kurum olan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Kırıkkale adliye binasında Sosyal Marketin açılışını yaptı.

AÇILIŞI YAPILDI

Sosyal Marketin açılışını Kırıkkale Cumhuriyet Baş Savcısı İbrahim KESKİN, Kızılay İl başkanı Mustafa İşler, İl Müdürleri ve Stk yetkilileri yaptı. Açılışta  açıklama yapan Kırıkkale Cumhuriyet Baş Savcısı İbrahim Keskin şunları söyledi: “Türk Kızılay Kırıkkale Şubesinin hazırlamış olduğu Anne Ben Geldim Projesi kapsamında Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı olurları ile Denetimli Serbestlik  Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak Kırıkkale adliye binasında Sosyal Marketin açılışını yaptık. Sosyal Marketten suça karışmış kişiler ve bu kişilerin aileleri yararlanacak. Sosyal Market ile ailelere gıda, kıyafet, kırtasiye ve ailelerin çocuklarına oyuncak verilecek. Sosyal Marketten verilen ürünler tamamen ücretsiz olacak. Sosyal Market özellikle Türk Kızılay Kırıkkale Şubesinin destekleri ile açıldı. Bu desteklerinden dolayı Kızılay’a çok teşekkür ediyoruz.

SATIŞ YAPILACAK

Türk Kızılay İl Merkez Başkanı Mustafa İşler açılan Sosyal Market ile Suça karışmış kişiler ve aileleri yararlanacak diyerek Konu ile ilgili şunları söyledi Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak başlatmış olduğumuz Anne Ben Geldim Projemiz ile bir hayalimizi daha gerçekleştirdik. Anne Ben Geldim Projesinin paydaşlarından olan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı olurları ile  Denetimli Serbestlik Müdürlüğü  ile Kırıkkale Adliye Sarayında Suça karışmış kişiler için  ve bu kişilerin aileleri için Sosyal Market açılışını gerçekleştirdik. Açılan sosyal market ile suça karışmış kişiler ve bu kişilerin aileleri ihtiyacı olan şeyleri ücretsiz alabilecekler. Sosyal Marketten ihtiyaçları giderilen kişiler maddi sıkıntıdan dolayı suça eğilimleri azalacak. Açmış olduğumuz Sosyal Market ile yüzlerce ailemizin faydalanmasını planlıyoruz.''



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı