Anahtar Kelimeler: Southern heyeti geldi

Southern heyeti geldi

Southern heyeti geldi

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Southern Üniversitesi'nden Öğretim Üyesi Senatosu Başkanı Prof. Dr. Oswald D’Auvergne, Ersan Aslan’ı makamında ziyaret etti.

 

ÖNEMLİ BİR ZİYARET

 

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci de ziyarette hazır bulundu. Kırıkkale Üniversitesi ile Southern Üniversitesi arasında ortak yapılabilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan,  Kırıkkale Üniversitesinin ulusal ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalar ile işbirliği protokollerini Southern Üniversitesi heyetine anlattı. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Prof. Dr. Oswald D’Auvergne,  Prof. Dr. Patrick Mensah, Prof. Dr. Osman Kandara ve Bursa Gürsu Ziraat Odası Başkanı Kamil Dönmez’e teşekkür eden Aslan,  misafirleriyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ZİYARET BİLGİSİ VERİLDİ

Rektörlükten ayrılan Southern Üniversitesi Heyeti, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Mehmet Başalan eşliğinde Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler Başkanlığını ziyaret etti.  Dış İlişkiler Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Başer, Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Aral Duvan, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Doç. Dr. Yasemin Kuşdemir ve TÖMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Öznur Özdarıcı, Southern Üniversitesi Heyetine Üniversitenin yurtdışında bulunan üniversitelerle yapmış olduğu çalışmalar, işbirliği anlaşmaları, personel ve öğrenci değişim programları, yabancı uyruklu öğrenciler ve Tömer hakkında bilgi verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Dış İlişkiler Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Başer, Prof. Dr. Oswald D’Auvergne,  Prof. Dr. Patrick Mensah ve Prof. Dr. Osman Kandara’nın Üniversitemizin uluslararası çalışmalarıyla ilgili sorularını cevapladı. Ziyaret, Dış İlişkiler Başkanlığı binasında bulunan Southern Üniversitesi irtibat merkezinde fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı