Anahtar Kelimeler: Söylentilerle seçim!

Söylentilerle dolu bir seçim!

Söylentilerle dolu bir seçim!

Her gün bir laf atılıyor ortaya!

Seçimin de tadı kaçtı!

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili hazırlıklar sürerken, Kırıkkale her gün yeni bir konuyu tartışıyor.

PARTİLERİN DURUMU

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili hazırlıklar sürerken, Kırıkkale her gün yeni bir konuyu tartışıyor. Henüz adayların bile belli olmadığı süreçte kimi isimlerin öne çıktığı, kimilerinin geride kaldığı kaydediliyor. En çok merak edilen konu, üç partinin Kırıkkale Belediye Başkan Adayının kim olacağı konusu. İyi Parti adayı Yavuz Kuzucu olarak açıklanmıştı. CHP’de Mustafa Pekdoğan, Gazi Eroğlu ve Ahmet Önal ismi konuşuluyor. MHP’de Harun Ulusoy ismi sıklıkla dile getiriliyor. 

SAYGILI’NIN DURUMU

AKP’de ise Bahattin Akyön, Mehmet Yılmazer, Ömer Faruk Koçak ismi sürekli gündeme gelirken, burada asıl merak edilen konu ise Mehmet Saygılı’nın durumu. Kimileri kesinlikle aday gösterilmeyeceğini söylerken, kimileri ise çok ısrarlı davrandığını ve aday olmak için bir çok kişiyle görüşmeye çalıştığını iddia ediyor. Ancak bu konu hemen her gün değişiklik gösteriyor. Kırıkkale’de adaylık süreci eskiye göre söylentilerle yürüyor gibi görünüyor.

 

PARTİSİ BİLE TEPKİLİ

Kırıkkale’ye hizmet bakımından fazla bir katkısı olmadığı zaten bilinen, üstelik kendisini9n ‘kibirli’ olduğunu söyleyerek şehirden tamamen kopan Saygılı’nın tekrar aday olmaması için kendi partisi içinde de bir çok kişi açık şekilde görüşünü dile getiriyor. Bunun genel merkeze nasıl yansıyacağı merak konusu. 

 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı