Anahtar Kelimeler: vatandaşta!

Söz vatandaşta!

Söz vatandaşta!

Kimi çok tepkili…!

Kimi destek peşinde…!

Kiminin de kafası karışık!

 

Türkiye genelinde sosyal medya yayınları dikkat çekiyor. Bir sosyal medya kanalının Kırıkkale’de seçimlere ve geçime yönelik çekim ve yayını ilginç bulundu. 

 

Türkiye genelinde sosyal medya yayınları dikkat çekiyor. Bir sosyal medya kanalının Kırıkkale’de seçimlere ve geçime yönelik çekim ve yayını ilginç bulundu. Hüseyin Kahya Parkı yanında Kırıkkalelilere uzatılan mikrofonda ekonomi, siyaset ve Kırıkkale’nin durumu soruldu. Mikrofona konuşanlardan ikisi MHP adayı çıkınca iktidara destek açıklaması geldi. Bir vatandaş durumu en net şekilde anlatırken, sıkıntıların büyük olduğunu çözümün ise iktidar değişikliğinde yattığını belirtti. Yaşlı vatandaşlardan bir kaçı iktidara destek olurken, diğerleri ise muhalefete destek çıktı. 

 

KARA İBO VAKASI!

Genç kızların konuşması sırasında daha yaşlı bir bayan iktidara destek olmaya çalışırken gülünç halleri ile herkesi kendine güldürdü. İktidara yakın isimlerden bazılarının Hüseyin Kahya Parkı’nı adeta mesken tuttuğu ve bu tür durumlara hemen müdahale ettikleri gözleniyor. Daha önce de yapılan birkaç yayına Kara İbo lakaplı İbrahim Arslan’ın adeta müdahale ederek iktidarı güçlü bir şekilde savunmaya çalıştığı ve bununla ün yaptığı gözlenmişti. 

 

NET SONUÇ YOK

Mikrofona konuşanlardan iktidara yakın olanlar sıkıntı varsa çözecek tarafın yine iktidar olduğunu belirtirken, muhalefet taraftarları da sıkıntıyı ortadan muhalefetin kaldırabileceğini düşünüyor. İktidarın kalesi olarak görülen Kırıkkale’de gerçekleştirilen çekimler net bir sonuca ulaşamadan sona eriyor. Düşük gelir seviyeli ve kültür seviyesi düşük kesimin küçük faydalar için  iktidarı desteklediği, üst gelir ve kültür seviyesi yüksek kesimin de aynı şekilde daha büyük faydalar için iktidara destek olduğu, daha çok orta gelir ve bu gurup içinde yer alan kesimlerin ise iktidarı eleştirip muhalefete destek olduğu düşünülüyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı