Anahtar Kelimeler: Sözde soykırım anlatıldı

Sözde soykırım anlatıldı

Sözde soykırım anlatıldı

Kırıkkale Üniversitesi, Hukuk Fakültesi'nde “Tarihsel Süreçte Ermeni Sorunu ve Türk - Ermeni İlişkileri” öğrencilere anlatıldı.

KONFERANS VERİLDİ

Kırıkkale Üniversitesi'nde Münazara ve Farazi Dava Topluluğu tarafından Hukuk Fakültesi Kocatepe Salonu’nda “Tarihsel Süreçte Ermeni Sorunu ve Türk - Ermeni İlişkileri” konulu konferans düzenlendi. Gazeteci, tarihçi ve yazar, Türk Ermeni Konusunu Araştırma Vakfı (TEKAR Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Demirer ve Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ozan Can'ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

 

ERMENİ LOBİSİ YAPIYOR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Münazara ve Farazi Dava Topluluğu Başkanı Kürşat Kozan’ın açılış konuşması ile devam etti. Kürşat Kozan konuşmasında, “ Bugün burada bizlerle olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Günümüzde Ermeni lobisi tarafından ısrarla gündemde tutulmaya çalışılan sözde soykırım iddialarını konuşmak ve tarihsel gerçekleri anlatmak üzere aramızda bulunan Sayın Mehmet Akif Demirer’e ve Sayın eşine özellikle teşekkür etmek isterim. Umarım bizler için faydalı bir konferans olur” dedi.

 

İTRİFA ATILDI

Bilgi ve tecrübelerini paylaşmak üzere Kırıkkale Üniversitesi'ne gelen Mehmet Arif Demirer’e teşekkür etti. Münazara ve Farazi Dava Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Ozan Can, “Değerli misafirlerimiz ve öğrencilerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bugün konuşacağımız Ermeni sorunu önemli bir konu. Çünkü yurtdışına çıktığınızda toplam nüfusu 1 milyarı aşan yaklaşık 35 devlet, atalarımızı soykırımcı olarak ilan etmişler. Bu iftiraya karşı bilinçlenmemiz gerektiği için bu konferansı düzenledik. Yaşları 85’e yaklaşmış Sayın Mehmet Akif Demirer’i ve Sayın eşini bu soğukta Ankara’dan getirenin ne olduğunu sorarsak bunun cevabı para, şan-şöhret, kariyer vs. gibi şeyler olamaz. Bunun nedeni vatan aşkıdır. Siz öğrencilerimizin kalbinde de bu aşkın olduğuna inanıyorum. Dilerim ki bu aşk kalbinizde daha da artsın” dedi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu