Anahtar Kelimeler: Sözümüzün arkasındayız

Sözümüzün arkasındayız

Sözümüzün arkasındayız

Sözümüzün arkasındayız

Açıklamalarda bulundu

Kırıkkale´de devam eden yatırımlar ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri sürecinde verilen sözleri hatırlatan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ?Biz göreve geldiğimizde MKEK işçisinin maşını aldığı kredilerle ödüyordu. Allaha hamdolsun bugün çok iyi bir durumda. Daha geçtiğimiz günlerde 250 kişi başladı. Seçim sürecinde MKE içerisinde Endüstri Meslek Lisesi açarak eski Çırak Okulu´nu canlandıracağımızı söylemiştik. Biz verdiğimiz sözün arkasındayız? diye konuştu.

ÖZRÜMÜZÜ TELAFİ EDECEĞİZ

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bir taraftan yaklaşan yerel seçimler konusunda değerlendirmelerde bulundu, diğer taraftan Kırıkkale ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 2019´da yapılacak yerel seçimler öncesinde seçilmişler olarak yaşanan kırgınlıkları, dargınlıkları telafi ederek yola koyulacaklarını belirten Milletvekili Can ?Seçilmişler olarak, ben Milletvekili olarak üzerime ne düşüyorsa gidip ziyaret edip gönül alacağız. Kırgınlıkların temeline ineceğiz. Biz bir aileyiz. Kırıkkale yüzde 70-80´ler seviyesinde milliyetçi muhafazakâr bir şehir, bizim oy patlamamızda bu seviyededir. Bu büyük aile tekrar canlanacak ve mahalli idareler seçimlerinde Kırıkkale olarak genel merkezi bir özrümüz var, inşallah bu özrümüzü telafi edeceğiz. Demek ki çok çalışamadık, kendimizi anlatamadık. Belediye başkanlarımız, il genel, belediye meclis üyelerimiz, teşkilatımız, biz milletvekili olarak daha fazla gayret edeceğiz, daha fazla milletin ayağına gideceğiz kendimizi daha fazla anlatacağız. İlk başta da aile içerisindeki kırgınlıkları dargınlıkları noktalayacağız. Genel merkezimiz karar verdikten sonra bu genel merkezin kararıdır başımızın üstünde deyip var gücümüzle çalışacağız? ifadesini kullandı.

ÇIRAK OKULU CANLANACAK

Ulaşım noktasında 45 ilin geçiş güzergahında bulunan Kırıkkale´nin oldukça şanslı olduğuna vurgu yapan Milletvekili Can, ilçeler bazında da badece Sulakyurt´un bir problemi olduğunu, bunun da yakın bir zamanda çözüme kavuşturulacağını söyledi. MKE´de yaşanan gelişmelere de değinen Milletvekili Can ?MKE´de sıvı çelik üretimiyle ilgili yaklaşık 500 milyonluk bir yatırım yaptık. Test üretimine başladı, sıvı çelik üretiminde önemli düzeyde ülkemizin ihtiyacını karşılayacak. Yerli ve milli savunmanın merkezi olan Kırıkkale´yi yatırımlar konusunda yakından takip ediyoruz. Ben bir Çırak Okulu mezunu olarak MKE konusunu yakından takip ediyorum. Ak Parti iktidara gelmeden önce MKE işçisinin maaşını veremez durumdaydı. Ama bugün Allaha hamdolsun MKE´nin yapılan yatırımlar sonrasında ciddi manada kaynağı vardır. Her yıl daha iyi bir konuma gelmeye devam ediyor. Daha geçtiğimiz günlerde 250 kişi başladı. İnşallah MKE arazisi içerisinde Endüstri Meslek Lisesini kurarak Çırak Okulunu yeniden canlandıracağız. Bu sözü seçim sürecinde verdik, şimdi de sözümüzün arkasındayız.

KIRIKKALE SAHİPSİZ DEĞİL

Kırıkkale´nin problemlerini bildiklerini ve hepsinin takipçisi olduğunu söyleyen Milletvekili Can, ?Kırıkkale sahipsiz değil, Kırıkkale´nin Milletvekili var, Belediye Başkanı var, İl başkanı var, teşkilatı var. İnşallah iki arkadaşımızın eksikliğini hissettirmeden yatırımlara devam ediyoruz. Moralinizi bozmayın, karamsan olmayın, ama hiçbir şey olmamış gibi davranmanın da bir anlamı yok. Ama bu sorunları, bu problemleri çözecek irade de buradadır? dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli