Anahtar Kelimeler: Sözünüzü tutun

Sözünüzü tutun

Sözünüzü tutun

AÇIKLAMADA BULUNDU

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, geçtiğimiz günlerde bir gencin hayatını kaybetmesi sonucu Keskin-Kırşehir karayolunun kapatılmasıyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Önal, seçim öncesi söz verenlere, “sözlerinizi tutun” diye seslendi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Kırşehir-Keskin Karayolunda Batuhan Ersoy’un hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kaza sonrası Batuhan’ın yakınları tarafından yolun kapatılmasıyla ilgili olarak CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal açıklama yaptı. Önal, yaşanan son olaylara kadar ders alınmadığını ve tedbir alınmadığını ifade ederek, seçim öncesinde söz verenleri sözlerini tutmaya davet etti. Önal açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

 

DURUMU ANLATTI

“Geçtiğimiz günlerde Keskin ilçemizde 9 yaşında bir evladımız üst geçit olmadığı için ana yoldan karşıya geçmek isterken bir otobüsün altında kalarak hayatını kaybetmiştir. Üstelik bu ilk kaza değil benzer bölge de meydana gelen 8. kazadır. Yaşananlardan ders çıkartılmamış kazanın meydana geldiği bölge de hiçbir önlem alınmamış maalesef kaza geliyorum demiştir. Vefat eden evladımızın ailesi ve bölgede yaşayan vatandaşlarımız tüm bu vurdumduymazlığa, ilgisizliğe neredeyse isyan etmiş, kazanın meydana geldiği yolu trafiğe kapatarak seslerini duyurmaya çalışmışlardır. Ardından Valilik ve Kaymakamlık görevlilerimizin araya girmesi ile vatandaşlarımız eylemlerine son vermiştir.

 

SÖZÜNÜZÜ TUTUN 

İptal edilen 2019 Yerel Seçimleri döneminde seçimi kazanabilmek için neredeyse herhafta bir Bakanın geldiği Keskin, bugün hala verilen sözlerin tutulmasını, en azından heran kaza ve ölüm riski taşıyan bölgeye acilen üst geçit yapılmasını istiyor. Seçim dönemi hatırlanıp, seçimden sonra çabuk unutulan Keskin bu tabloyu hak etmiyor. Buradan yetkilere sesleniyoruz. Kazanın olduğu bölgede üst geçit yapılmazsa ne yazık ki bu son kaza olmayacak, bu vebal de size ait olacaktır. Unuttuğunuz Keskin'in daha fazla ahını almayın verdiğiniz sözleri tutun.”



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu