Anahtar Kelimeler: “Söz verdik yapıyoruz”

Söz verdik yapıyoruz”

 Söz verdik yapıyoruz”

Söz verdik yapıyoruz”

 

İsmail Bildik çalışıyor…

Sulakyurt Belediye Başkan İsmail Bildik göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye yaptığı hizmetlerle taktir toplayan Bildik ilçedeki çalışmalara aralıksız devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bildik, Seçimlerde verdiğimiz sözü tutuyoruz” dedi.

KIR DÜĞÜN SALONU

Verdikleri sözleri bir bir yaptıklarını belirten Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, sosyal, kültürel ve ekonomik projelerle de halkın yüzünü her zaman güleceğini söyledi. Başkan Bildik seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti Bildik yaptığı açıklamada, ilçe giriş köprüsü yol genişletme çalışması başladı.  İlçe içerisinde bulunan ve atıl olarak duran Lojmanlarında tadilatını yaptırdık 8 dairelik lojmanın dört tanesini kiraya verildi. Cumhuriyet parkı ise çalışmaları devam ediyor. En kısa sürede kır düğün salonun tamamlayarak ilçemize kazandıracağız” diye konuştu

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Çalışmaların yapılması için büyük çaba harcadıklarını Belirten Başkan Bildik yaptığı açıklamada, İlçemiz için çalışmalar yapıyoruz. Seçim döneminde sözler verdik. Sözümüzü tutmak için çalışıyoruz. Ancak biz iktidar partisinden olmadığımız için sıkıntılar yaşıyoruz.  Geçtiğim aylarda yaşanan sel felaketinde İl Özel İdaresi'nden vidanjör dahi verilmedi.  Şuan yapımı devam eden giriş köprü için ise dozer ihtiyacımız var ama yine İl Özel İdaresi'nden dozer temin edemedik” şeklinde konuştu.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli