Anahtar Kelimeler: “Söz verirsek yaparız”

Söz verirsek yaparız”

 Söz verirsek yaparız”

Söz verirsek yaparız”

Gazetecilerle buluştular

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 1 Haziran Pazartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilimize geleceğini söyledi. 7 Haziran seçimlerinde 3-0 yapacaklarını dile getiren Başkan Akçay, seçimin sonunda ise kazanının halk olacağını ifade etti.

Davutoğlu geliyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk ile İl Başkanı Mürsel Akçay ve Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç yerel ve ulusal gazete sahipleri ile bir araya geldiler. Bir restoranda sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya gelen milletvekili adayları burada basın mensuplarının sorularını cevapladılar. AK Parti İl Başkanı Akçay, 1 Haziran Pazartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kırıkkale'ye geleceğini söyledi.

Durmak yok yola devam

İl Başkanı Akçay, seçimlere 2 haftalık bir sürenin kaldığını belirterek, Hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.  Her zaman olduğu bugünde diyoruz bizde durmak yok yola devam. Allah izin verirse ilimizde 3 milletvekilini alacağız. Bundan hiçbir şüphemiz ve endişemiz yok. Vatandaşımız sağduyusunu kullanacak ve Kırıkkale lehine ‘İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün' diyecektir. Bu konuda biz vatandaşımıza güveniyoruz. Ayrıca Pazartesi günü Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu saat 11.30'da ilimize gelecek. Bütün hemşerilerimizi mitingimize davet ediyoruz” dedi.

Halk günü devam edecek

Milletvekili Adayı Köksal  Vatandaşlarımızın bizden beklentileri oluyor. İstek ve taleplerini dile getiriyorlar ve bizden bazı konularda söz istiyorlar. Biz söz verirsek yaparız, söz vermezsek vatandaşımıza neden söz vermediğimizi anlatırız. Herkesin kendi problemi kendine çok büyük. İnsanlarımız AK Parti ve bizlere teveccühü çok iyi. Biz her hafta halk günü düzenleyerek, insanlarımızın problemlerini dinledik. Bizler önümüzdeki dönemde de halk günümüzü devam ettireceğiz” dedi.

Kendimizi anlatıyoruz

Milletvekili Adayı Can, İktidardaki bir partinin tansiyonun yükselmesinden fayda göreceğini düşünmüyorum. Ortamı germekten ziyade tansiyonu düşürücü beyanatlarda bulunmamız gerekiyor. Ben parti büyüklerimizin buna dikkat ettiğini düşünüyorum. Biz ilimizde kendimizi anlatıyoruz. Muhalefet partilere cevap dahi vermiyoruz. Muhalefet partilerimize bu konuda teşekkür ederim, onlarda kendilerini anlatıyorlar. İlimizde bir gerginlik yok. Son 14 günde medeni bir şekilde yolumuza devam edeceğiz, sandıktan çıkana hep beraber saygı duyacağız” dedi.

Kazanan Kırıkkale olacak

Milletvekili Adayı Öztürk, vatandaşımızın çok şey istemediğini belirterek, Siyasetçinin kendisine yakın olmasını istiyorlar. Bende mahalle, salon ve ev toplantılarında vatandaşlarımız ile bir araya geliyorum. AK Parti'nin kurumsal bir yapısı ve gücü var. Vatandaşımız hizmetin nereden geldiğini biliyor. Bizler ilimizde 3-0 olacağına inanıyoruz. Her şeyden önemlisi Kırıkkale'nin kazanmasıdır. 7 Haziran Genel seçimleri Kırıkkale ve Kırıkkalelilerin kazanacağı bir seçim olur. Allah ilimize ve ülkemize yardımcı olsun” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false