Anahtar Kelimeler: adaylarını tanıttı

SP adaylarını tanıttı

SP adaylarını tanıttı

SP adaylarını tanıttı

Seçim startını verdiler

Saadet Partisi il binasında düzenlenen Saadet Partisi aday tanıtım toplantısına Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkan Vekili Mustafa Başkan, Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun, ilçe ve belde belediye başkan adayları, il teşkilatları, ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

SEÇİM STARTI VERİLDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkan Vekili Mustafa Başkan, hakkı temsil ettiklerini ve kazandıkları takdirde bu anlayışı Kırıkkale´de icra edeceklerini ifade etti. Başkan şöyle konuştu; ?İnşallah, burada yapacağımız program ile Allah, Saadet Partimize en büyük zaferler nasip eder. 31 Mart´ta kazanan Saadet Partisi olacaktır, kazanan Kırıkkale´miz olacaktır. Zira biz hakkı temsil ediyoruz. Adam kayırmayı asla prensip edinmedik, israfı asla benimsemedik. Kazandığımız yerde, adalet timsali yönetim ortaya koyduk. İnşallah, bu anlayışı 31 Mart´ta tekrar Kırıkkale´mizde icra edeceğiz.

ÖNCE YERELDE İKTİDAR OLACAĞIZ

Biz, adil ve dürüst bir yönetim vadediyoruz. 50 yıl önce ne söylemişsek, şimdi de aynısını söylüyoruz. İktidardayken ne yapmışsak ne söylemişsek, muhalefetteyken de aynısını söylüyoruz, aynısını yapıyoruz. 31 Mart´ta bizim üzerimize oynanan oyunları bozacağız ve inşallah iktidara geleceğiz. Zira, Milli Görüş olarak, önce yerel de iktidar olacağız. Yerelde iktidar olmanın ilk adımını, Allah´ın izniyle bu seçimlerde belli edeceğiz.? Başkan´ın konuşmasının ardından ilçe belediye başkan adayları kürsüye gelerek kendilerini tanıttılar.

CEPSİZ CEKETLER GELİYOR

Toplantının sonunda Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun konuşmasını yaptı. Vurgun konuşmasında şu ifadeleri kullandı; ?Artık işi ehline vermenin vakti gelmiştir. Artık yeni Kırıkkale´yi, yaşanabilir Kırıkkale´yi kurmanın vakti gelmiştir. Adil, hoşgörülü, şeffaf, dürüst bir yönetimin zamanı gelmiştir. Dürüst olmak gerekirse, Saadet´in zamanı gelmiştir. Müjdeler olsun Kırıkkale, milletin aslı cepsiz ceketler geliyor!? dedi.

ADAYLAR TANITILDI

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun, İlçe Belediye Başkan Adayları:  Bahşili adayı Ömer Çıtak, Balışeyh adayı Hakan Özkan, Çelebi adayı Hüseyin Çelebi, Delice adayı Ali Gündoğan, Karakeçili adayı Murat Yıldız, Keskin adayı Faruk Korkmaz, Sulakyurt adayı Hüseyin Yılmaz, Yahşihan adayı Hacı Yusuf Korkmaz, Belde Belediye Başkan Adayları: Çerikli Beldesi adayı  Ali İhsan Akgün  ve Hacılar Beldesi adayı Arap Çıtak.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli