Anahtar Kelimeler: Merkeç İlçe kongreye gidiyor

SP Merkeç İlçe kongreye gidiyor

SP Merkeç İlçe kongreye gidiyor

SP Merkeç İlçe kongreye gidiyor

 

?Kutuplaşmanın önüne geçilmeli?

 

 

 

Kırıkkale Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, basın  açıklamasında bulundu ve ülke gündemi ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. 

 

 

 

 

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Afrin´deki terör örgütü varlığına yönelik düzenlenen ?Zeytin Dalı Harekâtı´nda  şehit olan askerlere Allah´tan rahmet, gazilere ise acil şifalar dileyerek  konuşmasına başlayan Çakır, Türkiye´nin terörle mücadelesinin daha fazla şehit  ve gazi vermeden başarıya ulaşması temennisinde bulundu.Seçimlerin bu sene  yapılabileceğine dikkat çekerek konuşmasına devam eden Çakır, ülkenin içine  çekilmek istendiği kutuplaşma ve kamplaşma ortamında partilerinin tavrının  önemli olduğunu vurguladı. Farklı düşünen kendileri ile hiçbir şekilde  bağlantıları olmayan insanların da artık Saadet Partisi´nin tavrını ve  fikirlerini önemsediklerini kaydeden Çakır, ?Bu konuda eminiz ki bu seçimlerin  kazananı Saadet Partisi olacaktır? diye konuştu.

 

ANCAK BÖYLE GEÇER

?Bizim siyaset anlayışımız  farklı. Biz kardeşliği gerçek manada oluşturmaya çalışıyoruz. Kucaklaşmayı  sadece kendi gibi düşünenle yapmak değil, gerçek manada tüm farklılıklarımızla  kucaklaşmaktan bahsediyoruz. Bu anlayışımıza yapılan kimi çarpıtma ve iddiaları  ise acınası buluyoruz. Biz Cumhurbaşkanı ile de iktidar partisi ile de görüşme  talebinde bulunduk. Ancak bununla sınırlı kalmadık, kalmayacağız. Biz yeri  geldiği zaman diğer partilerle de tokalaşacağız. Kutuplaşmanın, kamplaşmanın  önüne ancak böyle geçebiliriz? diye konuştu.

 

KONGREYE DAVET

Çakır, Türkiye´nin yeni bir siyasete ihtiyacı  var. Türkiye´nin Milli Görüş´e her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Türkiye  maalesef bugün siyaseten, ahlaken, ekonomide ve dış politikada tıkanmıştır.  Ortadoğu ve İslam dünyası bu nedenle kan ve gözyaşına boğuldu. Bunun tek çözümü  ise İslam birliğindedir. İslam birliği kurulmadan dünyaya ne Huzur, ne de Barış  gelemeyecektir. Bu dönemde daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bunun  mücadelesini veren tek görüş ise Milli Görüş ve Saadet Partisidir.11 Şubat 2018  Pazar günü Saat:14:00´te İl Kültür Merkezinde, Genel Başkan Yardımcımız İlyas  Tongüç Bey´in katılımı ile yapacağımız Merkez İlçe Kongremize partili partisiz  tüm halkımız davetlidir dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli