Anahtar Kelimeler: adaylarına tanıtım

SP adaylarına tanıtım

SP adaylarına tanıtım

KUTLUCA TANITTI

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca ve Merkez İlçe Başkanı Hidayet Işık yaptıkları açıklamada 28. Dönem Milletvekili aday adayı başvuru süreçlerini tamamlayarak 5 kişinin ismini Saadet Partisi Genel Merkezine bildirdiklerini açıkladı.

KUTLUCA TANITTI

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, “14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin başta Kırıkkale'miz  olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.  Yarım asrı deviren siyasi çizgimizde savunduğumuz değerlerden ve hedeflerden hiç taviz vermedik. Biz seçime 10 puan önde başladık. İnşallah parlamentodaki çoğunluğu da bu seçimde Millet İttifakı olarak sağlamış olacağız. Saadet Partisi  dönüşümün öncülerinden birisi olmuştur. 

 

HAYIRLI OLSUN

İnşallah öncü olmaya da devam edecektir. Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ dedik. Bu 3 temel hedefi gerçekleştirmek en büyük motivasyonlarımızdan birisi oldu. Aday adaylık sürecinde  teveccühlerini gösteren tüm adaylarımıza teşekkür ediyoruz. 14 Mayıs’ta ülkemizde iklim değişecek, ahlakın ve adaletin iktidarını aziz milletimizle el ele vererek kuracağız. Seçimlerin tekrar hayırlı olmasını diliyoruz.”

 

İŞTE ADAY ADAYLARI

Makine Mühendisi Murat Tekin, Öğretmen Remzi Kuzucu,  Öğretmen Ali İhsan Akgün,  Teknoloji Yazılım Uzmanı Ömer Çavuşoglu ve Öğretim Üyesi Prof Dr Süreyya Yıldırım.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı