Anahtar Kelimeler: genç siyaset okulu

SP´den genç siyaset okulu

SP´den genç siyaset okulu

SP´den genç siyaset okulu

Siyaset okulu açılıyor

Kırıkkale saadet partisi Gençlik Kolları Başkanı Yasin Erdoğan, Gençlik Kolları olarak omuzlarında taşıdıkları ?Yeni Bir Dünya´ vizyonuna uygun bir nesli yetiştirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

YENİ NESİL YETİŞECEK

Erdoğan, ?Mazlumların, ezilmişlerin, yoksulların ve yeryüzünde adalet arayanların umudu olan davamızın motor gücü gençliğimizi ahlak, erdem, adalet, hikmet ve fazilet gibi yüksek erdemler taşıyan medeniyet değerlerimiz üzerine inşa edebilmek için ?İnsani Kalkınma, Nitelikli Nesil´ şiarıyla bir eğitim programı yapmayı amaçlamaktayız ?Erdoğan ?Kısaca; Yaşanabilir Bir Türkiye´nin yeni neslinin inşası amaçlanmaktadır. Yeni Bir Dünya ve Türkiye vizyonuna uygun nitelikli nesil. Gençlik Kollarımıza yetişmiş, medeniyet değerlerinin farkında bir kadro kazandırmak. Uluslararası ilişkiler, tarih, din, siyaset ve sosyoloji gibi siyasetin daima ihtiyaç duyduğu alanlarda insan kaynağını artırmak. İhya, idrak ve inşa çemberinde akl-ı selimi taşıyan bir kadro yetiştirme programını amaçlamaktayız? dedi.

BAŞVURU YAPABİLECEKLER

Ardından Siyaset Okulu´na kimlerin nasıl katılabileceklerinden bahseden Erdoğan ?Siyaset Okulu´na katılmak isteyen 20-28 yaş arası gençleri, Saadet Partisi Gençlik Kolları Yükseköğretim Birimi Üyeleri ve Gençlik Kolları Üyelerini kapsamaktadır. Bu bağlamda; Program ilk yılında tek merkezde Ankara´da Genel Merkez bünyesinde icra edilecektir? ?Katılmak isteyen her gencimiz ve teşkilat mensubu gençlerimiz başvurularını bulunduğu ilin Saadet Partisi Gençlik Kollarına yapılacaktır. Ayrıca internet üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Program sadece erkeklere yöneliktir. Başvurulardan sadece mülakatı geçenler programa dâhil edilecektir. Katılımcıların diploma alabilmeleri için en az %85 oranında derslere devam etmiş olmaları zorunludur. Program süreci sadece hafta sonları olmak üzere 5 haftadır? dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli