Standardı yüksek bir açılış olacak”

 Standardı yüksek bir açılış olacak”

Standardı yüksek bir açılış olacak”

Cami Cumhurbaşkanı'na hazırlanıyor!

AK Parti genel Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Vali Ali Kolat'ı ziyaret etti. Ziyarette bazı konular hakkında açıklama yapıldı.

Valilik ziyareti

Valilik'te gerçekleşen Ziyarette Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay,  İl Müftüsü Bekir Gerek, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk de bulundu. Ziyarette konuşan Beşir Atalay; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Mayıs 2015 tarihinde ilimize yapacağı ziyaret ve Nur Camii açılışı hakkında bilgiler verdi.

Erdoğan ve açılış açıklaması

Beşir Atalay, 15 Mayıs tarihinde Nur Camimizin açılışını yapacağız. Valimizle, Belediye Başkanımızla ve diğer arkadaşlarımızla bunun planını yapıyoruz. Açılışa Diyanet İşleri Başkanımız da katılacak. İnşallah her açıdan standardı çok yüksek bir açılış programı olacak. Kırıkkale de çok güzel bir gün yaşanacak. Nur Camimizde Miraç Kandilini beraber karşılayacağız. Cuma namazıyla açılışımız gerçekleşecek. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Cuma namazını eda edeceğiz. Açılıştan sonra Cumhurbaşkanımız Valiliğimizi, Belediye Başkanlığımızı ziyaret edecek. Sonra, Cumhuriyet Meydanında toplu açılış gerçekleştireceğiz. Yani ilçelerimizde ve ilimizde yapılan ve yapımı devam eden çeşitli yerlerin açılışını gerçekleştireceğiz. Ama bu açılışların sembolü Nur Camimiz olacak. İnşallah sorunsuz bir şekilde açılışlarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Vali de bilgi verdi

Vali Ali Kolat ise 15 Mayıs 2015 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizi ziyaretleri ve yapılacak toplu açılışlar için çalışmalarımız büyük bir hızla ve gayretle devam ediyor. İl olarak, vatandaşlarımız olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı ilimizde misafir etmekten çok büyük bir mutluluk duyacağız. Ayrıca 15 Mayıs 2015 tarihinde açılışı yapılacak olan Nur Camimizde de çalışmalar son noktaya geldi. 15 Mayıs itibariyle Nur Camii hakla ibadet için hazır” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu