Anahtar Kelimeler: LARDAN BİRLİK ÇAĞRISI

STK´LARDAN BİRLİK ÇAĞRISI

STK´LARDAN BİRLİK ÇAĞRISI

STK´LARDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Basın toplantısı yaptılar

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Başkanı Özdemir:  ?Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin vatandaşı olan bu milletin ekmeği ile beslenen memur, akademisyen, aydın ve bütün sivil toplum kuruluşlarını teröre karşı insanlığın ve devletimizin kamu düzenini sağlamaya yönelik tedbirlerinin yanında olmaya çağırıyoruz??

STK´LARDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Başkentte bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, ?Teröre karşı birlik ve dayanışma? konulu basın açıklaması yaptı. Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Merkezi´nde düzenlenen basın toplantısında, Balkan Göçmenleri İktisadi Vakfı, Türkmen Alevi Bektaşi Derneği, Bulgaristan Göçmenleri Derneği, Batı Trakya Türkleri Derneği, Türkiye Gençlik Teşkilatı Başkanı Hakan Polat, Türk-Makedon Dostluk Derneği adına konuşan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Başkanı Özdemir, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin tarihinin ?En ağır ve hain? saldırılarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

ORTAK AÇIKLAMA YAPILDI

Planlı, programlı şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ne ve milletine yapılan terör saldırılarını lanetlediklerini vurgulayan Özdemir, teröre ve teröristin amacına destek veren her türlü fikir, davranış ve hareket tarzlarını da kınadıklarını bildirdi. ?Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin vatandaşı olan bu milletin ekmeği ile beslenen memur, akademisyen, aydın ve bütün sivil toplum kuruluşlarını teröre karşı insanlığın ve devletimizin kamu düzenini sağlamaya yönelik tedbirlerinin yanında olmaya çağırıyoruz. Bize bu demokrasi ve insan hakları nutukları atan emperyalist ülkelerin kendi ülkeleri söz konusu olduğunda yaptıkları gibi Türkiye´nin de teröre destek olanları enterne etmesi, cezalandırması ve hatta vatandaşlıktan çıkartarak, tüm kamu haklarından yoksun bırakması en tabii hakkı ve görevidir.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false