Anahtar Kelimeler: sorunu giderildi

Su sorunu giderildi

Su sorunu giderildi

Kırıkkale Belediyesi, şehrin su ihtiyacını karşılayan su arıtma tesisinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle bir süre su kesintisi yaşandığını açıkladı.

SORUN GİDERİLDİ

Kırıkkale Belediyesi, önceki akşam yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle şehrin su ihtiyacını karşılayan su arıtma tesisine bir süre enerji verilemediğini duyurdu. Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, tesiste yaşanan elektrik kesintisi sonucunda şehrin bir kısmında su kesintisi meydana geldiği belirtildi. Enerjisa yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, oluşan arızanın giderilmesi ve su arıtma tesise yeniden enerji verilmesiyle birlikte şebekeye suyun yeniden verilmeye başlandığı ifade edildi. Şehirde yaşanan bu geçici su kesintisi nedeniyle vatandaşların su kullanımı konusunda dikkatli olmaları ve suyun tasarruflu kullanılması gerektiği vurgulandı.

 

ARIZA ONARILDI

Önemli duyuruda: "Önceki akşam yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle şehrimizin su ihtiyacını karşıladığımız "Su arıtma tesisine" bir müddet enerji verilememiş. Tesiste yaşanan bu elektrik kesintisi nedeniyle de şehrimizin bir kısmında su kesintisi yaşanmaktadır. Enerjisa yetkilileri tarafından oluşan arızanın giderilmesi ve tesise tekrar enerji verilmesiyle birlikte şebekeye su verilmeye başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli