Anahtar Kelimeler: Sulakyurt teröre lanet okudu

Sulakyurt teröre lanet okudu

Sulakyurt teröre lanet okudu

Sulakyurt teröre lanet okudu

Yürüyüş yaptılar

Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesinde ?Şehitlere saygı, teröre lanet? yürüyüşü düzenlendi. Yüzlerce Sulakyurtlunun katıldığı yürüyüşte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Terör lanetlendi.

TERÖR KINANDI ŞEHİTLER ANILDI

Yürüyüş öncesinde yapılan konuşmada ?Bizler bu gün burada Son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek ve şehit ve gazilerimizi minnetle anarak güvenlik güçlerimize destek olmak için toplandık. Türkiye´yi böldürmemeye, Milli birliğimizin temellerine dinamit konulmasını önlemeye ve büyük Türk Milletinin huzurunu ve güvenliğini sağlayacak şartların hazırlanması istiyoruz. Çözüm süreci adı altında ihanet projesi, PKK´nın silahlanmasına göz yuman, kandilin sivrilmesine çanak tutan, İmralı canisinin öne çıkmasına hizmet edenler, Bölücülerin demokratik hak diye her istediğine evet diyenler akan her Şehit kanının vebalini taşımaktadırlar? denildi.

TÜRK MİLLETİ BUNU HAK ETMİYOR

Konuşmanın devamında şu ifadelere yer verildi: ?Türk milleti bunu beklemektedir. Bütün Türkiye ayaktadır. Ülke bir uçtan bir uca şanlı bayraklarımızla donatılmış teröre lanet yağmıştır. Şehit analarının feryadı ciğerleri dağlamaktadır artık hiç kimsenin anlatılan masallara inanmadığını ve isyan noktasına geldiğini gözlemliyoruz. Bu noktada provokasyonlara dikkat etmek her vatansever için birinci görevdir. Bayraklar evlere asılırken, milli ve demokratik itirazlar yurdumuzun her köşesinde beklendiği üzere yeşermekte mesafe almaktadır. En Demokratik Hakkımızı Kullanırken Önemle dikkat lazımdır ki bir kıvılcım, Türkiye´de önüne geçilmez yangın ve iç kargaşaya neden olur. Türk-Kürt düşmanlığı için provokasyon yapan fırsat kollayan, ortam yoklayan mihrakların kurguladıkları oyunlara düşmemek yazdıkları senaryolara alet olmamak asıldır.

TAVİZLERLE BU NOKTAYA GELİNDİ

Türkiye bıçak sırtındadır. Lafla kaybedilecek zaman kalmamıştır. PKK´ya verilen tavizlerle bu noktaya nasıl geldiğimiz asla unutulmamalıdır. Mühürlü kalpler, icazetli vicdanlar görmek istemese de Türkiye iç savaşın puslu ve uçurumlarla çevrili kıyısındadır. Sözün bittiği yere gelinmiştir ve acil olarak ciddi, tutarlı ve kararlı tedbirler almak gerekiyor. Terörle mücadelede yürekli, milli, atılgan, kararlı ve donanımlı kadrolar gecikmeksizin göreve getirilmelidir. Acilen doğu ve güneydoğuda can ve mal güvenliği sağlanana, iç huzur ve asayiş temin edilene kadar anayasal bir çare olan sıkıyönetim uygulanması hemen devreye sokulmalıdır. Gerek devlet yetkilileri gerek hükümet yetkilileri bir an önce siyaset yapmayı bırakıp kendilerine gelmesi ülkemizin birliğini, düzenini ve huzurunu sağlamak en asli görev olmalıdır.?

7´DEN 70´E HERKES KATILDI

Belediye Başkanı İsmail Bildik´in de katıldığı yürüyüş Belediye Binası önünden başladı. İlçe içinde ellerinde Türk Bayrakları ve flamalarla yürüyen gençler yaşlılar, kadın ve erkekler teröre lanet okudu. ?Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları ile şehitlere sahip çıktı. Sulakyurt´taki yürüyüş daha sonra belediye önünde son buldu. Dev Türk Bayrağının açıldığı yürüyüşe tüm Sulakyurtlular katıldı.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli