Anahtar Kelimeler: Sulakyurt bahar harekatı

Sulakyurt´ta bahar harekatı

Sulakyurt´ta bahar harekatı

Sulakyurt´ta bahar harekatı

Temizlik yapılıyor

Sulakyurt Belediyesi temizlik ekipleri ilkbaharın gelmesiyle birlikte temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Belediye temizlik müdürlüğü personelleri daha temiz bir Sulakyurt için gece gündüz çalışıyor.

TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

İlkbaharın gelmesiyle birlikte ekipler Sulakyurt´un en ücra noktalarında adeta temizlik seferberliği başlatmış durumda. Göreve geldikten sonra Sulakyurt´ta büyük hizmetlere imza atan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, sosyal projeler kadar şehrin temizliğinin de önemli olduğunu belirtti. Başkan Bildik ?Belediyemiz sosyal projeler başta olmak üzere birçok projeyi yürütüyor. Şehrimizin fiziki mekânı ve temizliği de en az bu projeler kadar önemlidir. Temizlik ekiplerimizin yaptığı çalışmaları halk sağlığının korunması açısından oldukça önemli buluyorum.?

İLÇEMİZİ TEMİZ TUTMALIYIZ

?Ekiplerimiz yalnızca sokakları süpürmekle kalmıyor ilkbaharın gelmesiyle birlikte kaldırımları bile yıkıyor. Bu noktalarda yaptığımız çalışmalar halk sağlığına doğrudan katkısı olacak çalışmalardır. Belediye olarak bir yandan projelerimizi sürdürürken bir yandan da ilçemizi temiz tutmaya özen gösteriyoruz. Temizlik işlerinin yanı sıra ilçede meyve ağacı ve gül dikim çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Bildik, ?400 adet kiraz, vişne, elma, armut, badem ve ıhlamur ağacı getirdik. Ağaçlarımızı dikim çalışmalarımız başladı? dedi. Son olarak Başkan Bildik, çocuk oyun parkları ve parklara bakım yaptıklarını söyleyerek, inşaat ve çevre düzenlemelerinin devam ettiğini dile getirdi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false