Anahtar Kelimeler: Sulakyurt Kültür Koridoru

Sulakyurt´ta Kültür Koridoru

Sulakyurt´ta Kültür Koridoru

Sulakyurt´ta Kültür Koridoru


Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesinde duvarların güzelleştirilmesi ve öğrencilerin çeşitli konularda bilgi sahibi olmalarına yönelik koridorların duvarları önemli şahsiyetler ile tarihi ve turistik mekanların çizimleri ile süslendi.

KÜLTÜR KORİDORU OLUŞTURULDU
İlçedeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ndeki dersliklerin olduğu koridorlarda görünümü daha da güzelleştirme ve öğrencileri farklı konularda bilgilendirme yapmak amacıyla kültür koridoru oluşturuldu.Okul Müdürü Sinan Nalçacı ve beraberindeki personel ile birlikte yapılan çalışma ile duvarlara önemli şahsiyetlerin yanı sıra tarih ve kültür yaşatan değerlerin çizimleri yapıldı.

BİLGİ SAHİBİ OLUYORLAR
Okul Müdürü Nalçacı yaptığı açıklamada, ?Okumuzun koridorlarını yeni bir görünüme kavuşturduk. Burada amacımız öğrencilerimiz derslerin dışında da önemli değerlerle yüz yüze gelsin istiyoruz. Çok güzel bir görünüm sağlanmış oldu. Öğrencilerimiz ders aralarında buraları görerek önemli şahsiyetlerin yanı sıra ülkemizin birbirinden güzel önemli yer ve mekanları, yine önemli yazıları da okuyarak bilgi sahibi oluyorlar.? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli