Anahtar Kelimeler: Sungur halkla

Sungur halkla iç içe

Sungur halkla iç içe

Sungur halkla iç içe

Her fırsatta görüşüyor

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçedeki yaşlıları ve hastaları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

HASTA YAKINLARI İLE SOHBET

Belediye Başkanı Sungur dün ilçede bulunan İbrahim Çavdar ve Arap Türkyılmaz´ı evlerinde ziyaret etti. Çavdar ve Türkyılmaz´a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Sungur, hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet etti. Sungur, Yahşihan Belediyesi tarafından sağlıkla ilgili her türlü konuda destek sağlandığını ve bundan sonrada eksiksiz sağlanmaya devam edeceğini belirtti.

HALKIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ

İlçede bulunan yaşlıları ve hastaları evlerinde ziyaret ettiklerini dile getiren Başkan Sungur, ?Hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz. Daha sonra bizlerden bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyoruz. Elimizden geldiği kadar ilçe halkımıza yardım etmeye çalışıyoruz? diye konuştu.

TEŞEKKÜRLER SUNGUR

Başkan Sungur´dan memnuniyetini dile getiren ilçe halkı ise ?Sağolsun Başkanımız bizi iyi ve kötü günümüzde yalnız bırakmıyor. İlçemizde bulunan yaşlıları ve hastaları bizzat ziyaret ederek hal hatır soruyor. Buda bizleri çok memnun ediyor. Seçimden sonra unutulmadığımızı gösteriyor. Bizlere destek olan Başkanımıza gönülden teşekkür ederiz? dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı