Anahtar Kelimeler: Sungur planlarını anlattı

Sungur planlarını anlattı

Sungur planlarını anlattı

“Yahşihan’a adayım” dedi

 

Siyasi gelişmeleri yorumladı

İnternet medya temsilcilerinin bu hafta ki konuğu Yahşihan Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Sungur oldu. Süvariler Binicilik Kulübü’nde gerçekleşen buluşmada Sungur, bundan sonraki siyasi hayatının seyri ile ilgili yöneltilen soruya “Ben Yahşihan Belediye Başkan adayıyım” şeklinde cevap verdi

GAZETECİLERLE BULUŞTU

10 Yıllık Yahşihan Belediye Başkanlığı döneminin değerlendirmesi istenen soruya “İlk 5 yıllık dönemin, ikinci 5 yıllık dönemden daha başarılıydı” şeklinde cevap veren Yahşihan Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Sungur, ikili ilişkiler ve genel anlamda iletişim konusunda da başarılı olduğunu belirterek “Yatırımlar yaptık. Başkanlığıma başladığımda Yahşihan’ın bütün seçmeni bugün bir partinin aldığı oy kadardı. Yahşihan’ı içine kapanık bir yapıdan Kırıkkale’nin hepsine açtık. Tabiri caizse Yahşihan’ın ufkunu açtık. Bugün Yahşihan’da Kırıkkale’nin her ilçesinden kasabasından insan var. Bunlar artık Yahşihan’da yaşıyor, Yahşihan seçmeni ve Yahşihan Belediyesi hizmetlerinden yararlanıyorlar.” dedi.

BAŞKANLIĞINI DEĞERLENDİRDİ

Mali sorumluluk anlamında da kendi dönemini başarılı bulduğunun altını çizen Yahşihan Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Sungur,  “Az önce söylediğim gibi, ilk 5 yılda ki Ahmet Sungur ile ikinci 5 yılda ki Ahmet Sungur’u kıyaslıyorum. Bugün sade bir vatandaş olarak o iki dönemin ayrı ayrı gözlemini yapıyorum. Hatalarımı görüyorum. Kendi kendime dersler çıkardım ve hala çıkarıyorum. Neyi doğru yapmışım, neyi yanlış yapmışım, neyi abartmışım, neyi fazla sahiplenmişim, neyi elimin tersiyle itmişim hepsinin artısı eksisi ve doğrusu yanlışı bunları tartabiliyorum. Bugün noksanı ve fazlası ile kendimi değerlendiriyorum.” sözlerine yer verdi.

HERKES DESTEK OLDU

Kendi siyasi yönü ile de değerlendirmelerde bulunan Sungur, “Önümüzdeki seçimlerde Yahşihan Belediye Başkan adayıyım” sözlerinin ardından, “Ben Belediyeye aday olduğumda her kesimden insanın oyunu aldım. Her kesimden insanla görüştüm. Zengini fakiri, işçisi memuru, patronu çırağı, öğrencisi esnafı, çiftçisi işadamı, akademisyeni okumamışı, her kesimden insanla iletişim kurdum. Bugünde kuruyorum. Görüşüyorum, konuşuyorum. Bazı dostlarımız bizim yüzümüze şunu iyi yaptın, şunu yanlış yaptın diyor. Ben hepsini sonuna kadar dinliyorum. Dinlemeye de devam edeceğim.” değerlendirmesinde bulundu.

SEÇMENE SIRT DÖNÜLMEZ

Seçmenin yapılan veya yapılmayan bir konudan dolayı gönül koymasının normal olduğunu söyleyen Yahşihan Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Sungur, “Siyasetçi o seçmene sırtını dönemez. Gönül koymuşsa sormak gerekir, bana niye gönül koydun. Neden kırıldın veya seni incitecek hangi adamımız oldu. Seçmen derdini anlattığında haklı ise, siyasetçi de bu konuda hatasını kabul etmeli. Netice de yine gidip ondan oy isteyeceksiniz. Bu nedenle yeri geldiğinde abi, yeri geldiğinde başkan, yeri geldiğinde arkadaş olmayı beceren siyasetçinin önünün her zaman açık olduğuna inanıyorum” dedi.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

İnternet Medya temsilcileri olarak da Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Ünal, Köşe Yazarı Ömer Kıvanç, Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır, Kanal siyaset iz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yaman, Sabah Gazetesi Temsilcisi Hakan Gökkaya, Kırıkkale Kuşu Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Murat Bulut, Kırıkkale24 imtiyaz sahibi Ramazan Tosun, Haberci71 imtiyaz sahibi Ahmet Yaman katıldı. İnternet medya temsilcileri programlarının önümüzde ki haftalarda devam edeceğini kaydettiler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false