Anahtar Kelimeler: Sungur yeniden

Sungur yeniden aday

Sungur yeniden aday

Kırıkkale’ye bağlı Yahşihan ilçesinde iki dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Sungur, üç dönem başkanlık için yeniden yola çıktı. Sungur, Yahşihan Belediye Başkanlığı için Ak Partiden başvurusunu dün yaptı.

ADAYLIK MÜRACAATI

Yahşihan ilçesinde iki dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yahşihan eski Belediye Başkanı Ahmet Sungur, üçüncü dönem başkanlık için yeniden aday oldu. Ak Partiden aday adaylık başvurusunu dün Ak Parti il teşkilatına yapan Sungur’a, partili yol arkadaşları da destek verdi. Aday adaylığı başvurusu için gerçekleştirilen törende partililere hitap eden il başkanı Engin Pehlivanlı, Sungur’a başarı dileğinde bulundu.

 

BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Ak Parti il başkanı Engin Pehlivanlı’nın ardından partililere aday adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Yahşihan eski Belediye Başkanı Ahmet Sungur, iki dönem görevi sürecinde ve sonrasını değerlendirdi. Yahşihan’da çeşitli söylentilere yol açan Belediyedeki ekonomik girdilere de açıklık getiren Sungur, rakamlar ile konu hakkında bilgiler verdi. Başarılı belediyecilik yaptığına vurgu yapan Yahşihan eski Belediye Başkanı ve yeni dönem Belediye Başkan aday adayı Ahmet Sungur, yine de hatalarının olabileceğini ifade ederek, geçmişten ders alarak yeniden yola çıktığını belirtti.

 

YAHŞİHAN AÇIKLAMASI

22 bin 400 nüfusu ile Kırıkkale’nin en büyük ilçelerinden biri olduğunu hatırlatan Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Ahmet Sungur, ilçenin en az 10 yıl kaybettiğine dikkat çekti. Sungur, seçim çalışmaları kapsamında ilçe nüfusunun en az %80 nine birebir ulaştığını ve desteklerini aldığını da sözlerinde yer vererek, Belediye başkanlığı tevdi edilmesiyle Yahşihan’ı yeniden Türkiye’de daha ileriye taşıyacağını söyledi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı