Anahtar Kelimeler: Sungur tekne hizmeti

Sungur´dan tekne hizmeti

Sungur´dan tekne hizmeti

Sungur´dan tekne hizmeti

Irmak´ta tekne keyfi yaşanacak

Yahşihan Belediyesi  hizmet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek Kırıkkale tarihinde ilk defa Kızılrımak´ta vatandaşlara tekne keyfi yaşatmaya başladı. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, tarafından ilçeye kazandırılan tekne´nin ilk turunu Başkan Sungur ve belediye meclis üyeleri yaptı.

İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR

Yahşihan´dan başlayıp Kalecik yönüne doğru vatandaşlara Kızılırmak keyfi ve manzarası yaşatacak olan tekne bir metre su derinliğinde bile hizmet veriyor. Yaklaşık 6-7 kişilik kapasitesi olan teknenin kısa zamanda büyük ilgi görmesi bekleniyor. Kırıkkale´de ilk olma özelliği taşıyan tekne özellikle Kızılırmak turlarının ilgi göstermesi bekleniyor.

TURİZME KAVUŞTURACAĞIZ

 Teknenin en çok gelin damatlar tarafından kullanılması hedefleniyor. Elif 71 Adlı teknenin ilgi olması durumunda sayısının çoğaltılacağı bekleniyor. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur yaptığı açıklamada " İlçemize böyle güzel bir tekneyi kazandırdığımız için sevinçliyim. Amacımız Yahşihan´ı turizme kavuşturmak. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz? dedi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu