Anahtar Kelimeler: daki Polislere anlamlı destek

Sur´daki Polislere anlamlı destek

Sur´daki Polislere anlamlı destek

Sur´daki Polislere anlamlı destek

Duygulandıran mesajlar!

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlar 51´inci gününde de tüm hızıyla devam ederken, ülkenin değişik bölgelerinden operasyona katılan polis ve askere destek mektupları gelmeye devam ediyor. Diyarbakır´ın merkez Sur İlçesi´nde görev yapan polis ve askerlere, Kırıkkale´de bulunan Gürler İlkokulu ve Mehmet Uzelli İlkokulu öğrencileri tarafından yemek gönderildi.

YİYECEK VE MESAJ

Diyarbakır´ın merkez Sur İlçesi´nde görev yapan polis ve askerlere, Kırıkkale´de bulunan Gürler İlkokulu ve Mehmet Uzelli İlkokulu öğrencileri tarafından yemek gönderildi. Öğrenciler yemek kaplarının yanına, ´Vatan size emanet´, ´Sizler çok yaşayın´, ´Vatan, bayrak, ezan size emanet´ notları bıraktı. Çatışmaların ve sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur İlçesi´nde görev yapan polis ve askerlere, Kırıkkale´de bulunan Gürler İlkokulu ve Mehmet Uzelli İlkokulu öğrencileri tarafından yemek gönderildi. Pasta, poğaça, dolma gibi gıdaların bulunduğu kapların yanına öğrenciler, ´Vatan size emanet´, ´Sizler çok yaşayın´, ´Vatan, bayrak, ezan size emanet´, ´Canım polis abilerim sizleri çok seviyorum. Bizim için canınızı feda ediyorsunuz. Allah sizi korusun´ notları bırakıldı.

ÇOK ANAMLI BİR ÇALIŞMA

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü personel eşleri özenle yaptıkları yemekleri paketleyerek operasyon bölgesine gönderirken, paketlerin içinden ilköğretim okulu öğrencisi Hazal ve İrem tarafından yazılmış mektup okuyanları duygulandırdı. Sur ilçesinde operasyona katılan polis ve askere Türkiye´nin her yerinden destekler sürüyor. Operasyona katılan polis ve askere kimisi dua ederken, kimisi yemek, kimisi ise gönderdiği mektupla moral desteği veriyor. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü personel eşleri de terörle mücadele eden polis ve asker için yemek yaptı. Polis eşleri tarafından özenle yapılan yemekler paketlenerek Diyarbakır´ın Sur ilçesindeki polis ve askerlere ulaştırıldı. Yemek paketlerini açan polisler, yemeklerin arasında ilköğretim okulu öğrencisi Hazal ve İrem tarafından yazılmış mektubu görünce duygu dolu anlar yaşadı. Hazal ve İrem tarafından kaleme alınan mektup, operasyona katılan polislere gönüllü bir polis tarafından yüksek sesle okundu. Mektubun okunması polisleri hem duygulandırdı, hem moral desteği oldu. İlköğretim okulu öğrencisi olan Hazal ve İrem tarafından kaleme alınan mektupta şunlara yer verildi:

NELER YAZDILAR?

"Bu ülkenin korucuyu meleklerine; Alilere, Mehmetlere, bugünün Ulubatlı Hasanlarına selam olsun. Biz burada geleceğimiz için uğraşırken, siz geleceğinizi bir kurşuna bağlamışsınız. Bizim için ölen her Mehmet, bizim döktüğümüz her gözyaşı, göğsünüze inanç, yanınıza yoldaş olsun. Belki sizin için ağlayan çocuklarınız, yolunuzu gözleyen eşleriniz, her gün dua eden anneleriniz var. Siz bizim annemizin duasında, kardeşlerimizin gözyaşlarında her zaman var olacaksınız. Biz de polis çocuğuyuz ve şuanda aranızda ağabeyimiz var. Annelerinizin, babalarınızın neler hissettiğini en çok biz anlarız. Arada kilometrelerce mesafeler olsa da biz hep sizin yanınızdayız. Biz burada bir gece daha rahat uyuyalım diye soğuk demeden, gece demeden, kar kış demeden canınızı ortaya koyuyorsunuz. Sabah kalktığımızda güvenle okula gidiyorsak sizin sayenizde. Siz orda bizi koruduğunuz için rahat uyuyoruz. Annemizin, babamızın yanında gülüp oynarken siz acaba annemin sesini tekrar duyabilir miyim diye düşünüyorsunuz. Başka canlar gitmesin diye kendi canınızı feda ediyorsunuz. Ey Türk polisi ve askeri dualarımız sizinle. Allah´a emanet olun.?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli