Anahtar Kelimeler: Sürekli anket yapılıyor

Sürekli anket yapılıyor

Sürekli anket yapılıyor

Anket için arayan arayana!

Nabız yokluyorlar!

 

Bütün düğmelere basıldı!

 

Ünlü isimlerle seçim!

 

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçim öncesinde sık sık anketler yapıldığı gözleniyor. Kırıkkale’den bir çok kişi anket için arandığını söylüyor.

 

ANKETLERLE NABIZ YOKLAMA

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçim öncesinde sık sık anketler yapıldığı gözleniyor. Kırıkkale’den bir çok kişi anket için arandığını söylüyor. Anket ortalamaları muhalefeti yüzde 56, iktidarı ise yüzde 44 gösterirken, iktidarın bütün düğmelere yanı anda bastığı, yeni bir müjde(!)nin ardından hemen anket yaptırdığı görülüyor. Anket firmalarının araması ve mesaj göndermesinden bıkan bir çok kişi tepki gösteriyor. Muhalefetin son derece rahat, iktidarın ise her yeni gelişmenin ardından durumu kontrol etmek için anketlere sarıldığı gözlenebiliyor. 

 

ÜNLÜ İSİMLERLE SEÇİM

En son emeklilere verilen zammın ardından özellikle emeklilere yönelik anket yapıldığı da görüldü. İktidarın kötüye giden durumu kurtarmak için elinde ne varsa koz olarak kullanmaya çalıştığı, nerdeyse bütün düğmelere aynı anda bastığı ve durumu değiştirme çabasında olduğu ifade ediliyor. Bu arada, iktidarın Kırıkkale dahil listelere ünlü isimleri de koyma girişiminde olduğu, bununla ilgili de nabız yoklandığı belirtiliyor.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu