Anahtar Kelimeler: Suriye operasyonu için dedi

Suriye operasyonu için kim ne dedi?

Suriye operasyonu için kim ne dedi?

Suriye operasyonu için kim ne dedi?

?Allah ordumuzu muvaffak eylesin?

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Suriye´nin Halep kentine bağlı Cerablus´a girmesi büyük yankı uyandırdı. Siyasi parti temsilcileri ve yöneticileri bu gelişmeyi yorumladı.

AKÇAY´DAN DESTEK

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Türkiye´nin Daeş´e karşı meşru müdafaa hakkını kullandığını söyledi ve ?Türkiye Cerablus´ta Daeş´e karşı meşru müdafaa hakkını kullanıyor. Ülkemizin güvenliği ve huzuru için Fırat Kalkanı harekatı başlamıştır. Bu operasyonla birlikte inşallah ülkemizin güvenliğini tehdit eden şer odakları temizlenecektir. Allah Ordumuzu muzaffer eylesin, zorluklardan, tuzaklardan, hainliklerden korusun? dedi.

MHP´DEN MANİDAR AÇIKLAMA

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu manidar bir açıklamada bulunarak, ?Sam amcanın yardakçısına verilen ders kapak niteliğinde olmuş. Bak MHP stili diye bilirsiniz. Çizgiye gelmek mi demiştiniz. Nokta?? dedi.

ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Türkiye üzerinde oynanan oyunları çok iyi bildiklerini belirtti ve ?Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetleri tarafından Suriye´nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesinin terör örgütü DAEŞ unsurlarından temizlenmesi amacıyla harekât başlatıldı. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları çok iyi biliyoruz ancak ne yapsalar boş, başaramayacaklar. Milletimizi bölemeyecekler, ülkemizi parçalayamayacaklar, ezanları susturamayacaklar. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Emniyet Teşkilatımızın Allah yardımcısı olsun. Rabbim onları muzaffer kılsın? dedi.

GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER

Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, ?Cerablus´a giren ordumuzun muvaffakiyetini diliyoruz. Allahım onları korusun. Ne mutlu türküm diyene? dedi. Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İsmet Köksal, ?Yunan askeri nasıl İzmir´de denize döküldüyse, topraklarımızda doğan Fırat nehri de her türlü terör örgütüne mezar olacaktır. Ulu önder Atatürk´ün dediği gibi ?geldikleri gibi gidecekler.? Cenab-ı Hak bu yüce Türk milletini korusun? dedi.

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?24 Ağustos 1516 Mercidabık Zaferi. Zaferin 500.yıldönümü kutlamalarını bu yıl TSK aynı yerde yapıyor. Gazamız mübarek olsun Koçyiğitler...? yorumunda bulundu. Kırıkkale´de vatandaşların gelişmeleri çay ocakları ve kahvehanelerde televizyondan pür dikkat takip etikleri gözleniyor. Vatandaşlar da yürütülen operasyonu destekliyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false