Anahtar Kelimeler: Suriyelileri asfalta serdiler

Suriyelileri asfalta serdiler!

Suriyelileri asfalta serdiler!

Suriyelileri asfalta serdiler!

 

Alçakların yaptığına bak!

Derslerini aldılar!

Kırıkkale´de Suriyelilerle yaşanan gerginlikler artarak devam ediyor. Önceki gün Cumhuriyet Meydanı´nda yaşanan bir olayda 2 Suriyeli genci 5 kişi adeta asfalta serdi.

MEYDANA SERDİLER

Meydanda yaşanan olayın Suriyeli iki mültecinin parkta oturan iki genç kızın resimlerini çekmeleri ile başladığı öğrenildi. Suriyeli gençler tarafından resimleri çekilen kızlar bu duruma tepki gösterdi. Aralarında tartışma çıktı. Tartışma büyüyence kızlar erkek kardeşlerini aradı. Olay yerine 5 genç geldi ve Suriyelileri tartaklamaya başladılar., Olay giderek büyüdü. 5 genç Suriyeli iki mülteciyi döve döve adeta asfalta serdiler. Olay yerine polisler geldi ve kavgayı daha da büyümeden ayırdı.

İKİNCİ OLAY

Suriyelilerin sebep olduğu olayların sayısı artıyor ve bu olaylar asayiş kayıtlarına giriyor. Birkaç gün önce de benzer bir meseleden ötürü çarşı içinde bir Suriyeli mülteci ile bir genç arasında tartışma çıktığı, Kırıkkaleli gencin falçata ile Suriyeli mülteciyi ağır şekilde karnından yaraladığı ileri sürüldü. Bayram öncesinde tezgah açan bur Suriyeli ile bir esnaf arasında tartışma çıkmış ve esnaf bıçakla yaralanmıştı. 



murat gani
31.07.2016 11:41:02
benim kırıkkalemin adamı böledir işte helal olsun sizlere

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu