Anahtar Kelimeler: Sürpriz

Sürpriz bir isim

Sürpriz bir isim

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanlığı için 22 Kasım'dan önce Ankara'dan aday adaylığı başvurusu yapan, Kırıkkaleli bürokrat Ömer Faruk Koçak, bugün AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'na gelerek açıklamalarda bulundu.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Ömer Faruk Koçak, AK Parti'de aday adaylığı için son tarih olan 22 Kasım'dan önce, Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı için başvurusunu Ankara'ya yapmıştı. Koçak, Bugün Kırıkkale Ak Parti İl Başkanlığı'na gelerek açıklamalar da bulundu. Sözlerine Filistin'de yaşanan insanlık dramına değinerek başlayan Ömer Faruk Koçak, "Öncelikle misafirperverliğinden dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün Kırıkkale Belediye başkanlığı için aday adaylığına ikinci defa açıklama yapmak üzere Kırıkkale'ye geldim. 2004 yılında yine aday olmuştum. Konuşmama Gazze meselesi ile başlamak istiyorum. Gazze'de büyük bir soykırım yaşanıyor. Gazze Mescidi Aksa dolayısıyla bizim iç meselemizdir. İlk kıblemiz olan mescidi Aksa'nın bulunduğu Filistin toprakları hiçbir zaman dış meselemiz olmadı. Orda soykırıma uğrayan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

 

20 YILLIK TECRÜBE

Kırıkkale'nin büyük bir değişime ihtiyacı olduğunu belirten Aday adayı Koçak, "Bu değişimi gerçekleştirmek için üç temel unsur var. Biri liderlik Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bunun önemini gördük, ikincisi projelerdir. Elinde projesi olmayan insan hiçbir şey değiştiremez. Güçlü bir projeye ihtiyaç var. 2004'te adaylık açıklamam da Ak Parti Türk milletinin bir özetidir. Bu özeti formüle ettiği zaman bütün rekorları kıracak demiştim. Bugün geriye dönüp baktığımızda 20 yıl içerisinde Ak Parti siyasi rekorların hepsini alt üst etti. Büyük değişimlerin hepsini gerçekleştirdi. Üçüncü ve hep ihmal edilen taraf insan faktörüdür. İnsanları değiştirmeden eski usul düzen devam eder. İnsanların değişimin gerçekleşeceğine inanması lazım. İnsanı öne alan bir yaklaşımın sergilenmesi değişimin insan yapısıdır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ak parti kurulduğundan beri devam ediyor ediyor. Bizde Kırıkkale'nin hak ettiği değişimi gerçekleştirmek için bugün 20 yıllık tecrübemizle sahaya çıktık" ifadelerini kullandı.

 

HİZMET AÇIKLAMASI

Memlekete hizmet etmenin aynı zamanda ülkeye hizmet etmek olduğunu belirten Koçak, açıklmasını şu sözlerle sonlandırdı: "Ülkemizde gerçekleştirdiğim tüm hizmetlerden sonra kendi memleketime gelerek burada da yapmak istedim. Rekabetimiz hizmette olur. Siyasette birlik olmak gerekiyor. Ak partiden aday adayı olan diğer arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Son kararı cumhurbaşkanımız verecek. 13 adaydan birini seçtiğinde kim olursa olsun bizim onun arkasında saf tutarak çalışmamız gerekiyor. Bu yola çıkan ve seçilen arkadaşımıza destek olacağız, beraber çalışacağız. Doğup büyüdüğümüz şehrimize hizmet ederek, hak ettiği yere gelmesini sağlamak için bir değişim başlatacağız. Sorumluluk alarak vatandaşlarımızın teveccühlerine kendimizi emanet ediyoruz. Eğer takdir ederlerse bizde Kırıkkale'nin emrinde bir memur olarak önümüzdeki beş yıl içerisinde tüm paydaşlarımızla istişare ederek kenti yöneteceğiz."



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı