Anahtar Kelimeler: Tabip Odası’ destek

Tabip Odası’ndan destek

Tabip Odası’ndan destek

Kırıkkale Tabip Odası Maraş merkezli depremin hemen ardından bölgeye yardım ve destek için seferber olurken, Oda Başkanı Dr. Bülent Yıldız, gelişmeleri ve çalışmaları anlatarak durumla ilgili bilgi verdi.

TABİP ODASI AÇIKLAMASI

Kırıkkale Tabip Odası Başkanı Dr. Bülent Yıldız, konuyla ilgili şu açzıklamayı yaptı: “06.02.2023 tarihinde yaşadığımız ve 10 ilimizi derinden etkileyen deprem nedeni ile hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet , yakınlarına başsağlığı , yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Enkaz altında bulunan canlarımız için umutlu bekleyişimiz devam ediyor. Odamıza kayıtlı Kardiyoloji uzmanı Dr. Yunus ÇELİK deprem bölgesine gönüllü olarak gitmiştir. 

 

ÇALIŞMA DEVAM EDECEK

Diğer gönüllü arkadaşlarımız ise ihtiyaç bildirildiği takdirde gitmeye hazır durumdadırlar. Aynı zamanda odamıza kayıtlı tüm hekimler ilk günden itibaren farklı platformlarda canla başla yardım için çalışmaktadırlar. Bu büyük yaranın sarılması için odamız ve birliğimiz geçmişte ve şimdi olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı