Anahtar Kelimeler: Tahsilatı önce bıraktım

?Tahsilatı 30 yıl önce bıraktım?

?Tahsilatı 30 yıl önce bıraktım?

?Tahsilatı 30 yıl önce bıraktım?

?19 yıldır kendi paramı yiyorum?

Çakıcı´dan kamuoyuna açıklama

Bolu F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, son günlerde ismini kullanıp tahsilat yapanlar olduğuna yönelik duyumlar aldığını söyledi ve bu konuda açıklamalarda bulundu.

YAPANLARI ŞİKAYET EDİN

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ve adını kullanabilecek kişilerin kimler olduğunu belirten ve onların da tahsilat yapamayacağını söyleyen Çakıcı, tahsilat işlerini de 30 yıl önce bıraktığını vurguladı. Çakıcı şunları söyledi: ?Türkiye´nin değişik yerlerinde ismimi kullanıp tahsilat yapıyorlarmış. Ben 30 yıl evvel tahsilatı bıraktım. 19 yıldır da kendi paramı yiyorum. Evet devletin bankalarını soyanları geçmişte rahat bırakmadım. Benim adıma tahsilat yapan, adımı kullanan kim olursa olsun benim ne dostumdur, ne sevenimdir. Avukatlarımdan tahsilatla ilgili ismimi kullanan olursa azil ederim. Bu tip yasa dışı tahsilatla hangi vatandaş tehdit alıyorsa Savcılık ve Polise şikayette bulunsunlar.

KENDİ İSİMLERİYLE YAPSINLAR

İsmimi benim, Avukat Can Sevinç, Yusuf Teke, Üzeyir Çakmaktaş, Cihan Çakıcı benim imzam olduğu bir yazıda kullanabilirler. Asla tahsilatla ilgili onlar da kullanamazlar. Bu tip işleri yapanlar varsa kendi isimleriyle kullanarak yapsınlar. İçlerinde dostlarım da varsa şikayet etsinler. Hem de dostluklarını kessinler. Bu tip tahsilat yapmayan sevenlerime sevgilerimle??

ÖNEMLİ OLAN ADAM OLMAKTIR

Çakıcı açıklamasının son bölümünde not paylaşarak şunları söyledi: ?Ayıptır, ben hiçbir dostumu ve yakın sevenlerimi hiçbir türlü yolda bırakmadım. Gerçek seven, gerçek dostum bu tip işleri yapmazlar. Adamlık, onur, özveri, erdemli olmaktır. Herkes her türlü işi yapar, önemli olan adam olmaktır.?



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli