Anahtar Kelimeler: Takdirle karşılandı

Takdirle karşılandı

Takdirle karşılandı

Sinerji Yönetim Kurulu Başkanı Kırıkkaleli iş insanı Adnan Duman’ın Azerbaycan’a bedelsiz destek önerisi takdirle karşılandı.

ÖNERİDE BULUNDU 

Türkiye'nin ve Kırıkkale'nin yükselen değeri Sinerji Silah ve Mühimmat şirketi yönetim kurulu Başkanı Adnan Duman, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığına gönderdikleri mektupla Azerbaycan'ın yanlarında olduklarını, 100 çalışanıyla Azerbaycan Cumhuriyeti'nin istekleri ve şirketlerinin kapasitesi doğrultusunda muhtelif havan mühimmatları, muhtelif silah aksamları, muhtelif tapa aksamları üretim kapasitesi olan her çap ve modelde mühimmat ve silah aksamlarının üretimini savaş süresince bedelsiz yapmaya hazır olduklarını belirtti. 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU 

Sinerji Silah ve Mühimmat şirketi yönetim kurulu Başkanı Adnan Duman, yaptığı açıklamasında "Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş olarak ebedi Türk düşmanı olan Ermenistan tarafından yıllardır işgal altında tutulan Dağlık Karabağ bölgesinde, Ermeni güçlerinin açtığı ateş sonucu şehit olan Azerbaycan Türklerine Allah'tan rahmet diler ve halen sıcak çatışmada bulunan kahraman askerlerimize selam eder, hürmet sunarız. Yıllardır çözüme kavuşmamış bir mesele olan dağlık karabağ bölgesinde yüzlerce şehit veren Mübariz İbrahimov, Cengiz Mustafayev ve Ramil Seferov gibi bir çok kahraman yetiştirmiş Azerbaycan Cumhuriyeti'nin her daim yanında olduğumuzu ve tek millet iki devlet anlayışı çerçevesinde tüm kapasitemizle Azerbaycan halkı için mücadele etmeye hazır olduğumuzu belirtiriz” dedi. 

 

DESTEK AÇIKLAMASI 

Duman, "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Milleti her zaman olduğu gibi  bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır'' sözlerini emir addederek ve Türkmen beyi sayın Devlet Bahçeli'nin kanımızla canımızla Azerbaycan'ın yanındayız'' sözleri şiar edinen ve şuana kadar Türk Ordusunun ihtiyaçlarını karşılayan şirketimiz Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı sayın İlham Aliyev'in şahsına Azerbaycan halkına Türk üreticisinin desteğini sunarak büyük bir onura mahzar olma arzusundayız” dedi. 

 

BEDELSİZ YAPARIZ 

Duman ayrıca, “Bu süreçte, 100 çalışanımızla Azerbaycan Cumhuriyeti'nin istekleri ve şirketimizin kapasitesi doğrultusunda muhtelif havan mühimmatları, muhtelif silah aksamları, muhtelif tapa aksamları üretim kapasitemizde olan her çap ve modelde mühimmat ve silah aksamlarının üretimini savaş süresince bedelsiz yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Üstlendiğiniz üstleneceğiz görev ve sorumlukların hakkını vererek İslam'a dünyaya Türkiye'ye ve Azerbaycan'a bir nebze fayda sağlamış olmak en büyük arzumuzdur. Gayemiz Rıza-i İlahidir” dedi.  



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı