Anahtar Kelimeler: Talepler karşılanıyor

Talepler karşılanıyor

Talepler karşılanıyor

Geçmiş dönemlerde halk günü kapsamında talepleri karşılanan Kırıkkale’deki ihtiyaç sahipleri, geliştirilen yeni ‘Kapınızdayız’ projesiyle evlerinde ziyaret ediliyor.

ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Geçmiş dönemlerde halk günü kapsamında talepleri karşılanan Kırıkkale’deki ihtiyaç sahipleri, geliştirilen yeni ‘Kapınızdayız’ projesiyle evlerinde ziyaret ediliyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin görevlendirildiği ziyaretlerde talepler alınıyor ve ihtiyaçlar gideriliyor. Proje kapsamında 5062 aile ziyaret edilirken, alınan taleplerden 3395 karşılandı.

 

BİLGİ VERİLDİ

Kırıkkale’de devletin sıcak eli ihtiyaç sahiplerine uzanmaya devam ediyor. Kırıkkale Valiliği tarafından geliştirilen ‘Kapınızdayız’ Projesiyle ihtiyaç sahipleri yalnız bırakılmıyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun göreve başlamasının ardından başlatılan proje başarılı bir şekilde yürütülürken, proje kapsamında il ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ev ziyaretlerinde bulunuyor. Vatandaşların evlerine her hafta Perşembe günleri yapılan ziyaretlerde vatandaşların talepleri alınarak olumlu bulunan talepler karşılanıyor.

 

VALİLİK AÇIKLAMASI

Proje kapsamında yapılan son etkinlikle ilgili sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Kırıkkale Valiliği “Kapınızdayız projesi kapsamında; kaymakamlarımız, il ve ilçe müdürlerimiz perşembe günleri vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyor. 5062 aileye yapılan ziyarette, vatandaşlarımızca muhtelif konularda 3954 talepte bulunulmuş olup bu taleplerin 3395’i olumlu değerlendirilerek sonuçlandırılmıştır’ dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu