Anahtar Kelimeler: Talepleri dinliyor

Talepleri dinliyor

Talepleri dinliyor

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bayraktepe Mahallesi’nde bulunan Atak Sitesinde halk günü toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bayraktepe Mahallesi’nde bulunan Atak Sitesinde halk günü toplantısı gerçekleştirdi. Türkyılmaz, “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini dinleyerek çözüm üretiyoruz” dedi.

ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR

Yahşihan’da ikamet eden vatandaşların taleplerini, şikâyetlerini birebir olarak dinleyerek çözüm üretmeye çalışan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın ‘Halk Günü’ programları aralıksız olarak devam ediyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yerinde ve hızlı çözüm bulmak amacıyla pandemi koşullarına uygun olarak düzenlenen halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Türkyılmaz, talep ve isteklerini iletmek üzere gelen Bayraktepe Mahallesi Atak Sitesi sakinlerini tek tek dinledi. Yerinde ve hızlı çözüm bulmak amacıyla başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte sıkıntıları dinleyen Başkan Türkyılmaz, toplantı boyunca katılan her vatandaşı dikkatle dinleyerek notlar aldı. Toplantıya aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler veren ve onları sevindiren Başkan Türkyılmaz, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen talepleri yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Toplantıya katılan vatandaşlar, sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a teşekkür ettiler.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli