Anahtar Kelimeler: Talimatlar verilmiş

Talimatlar verilmiş

Talimatlar verilmiş

Talimatlar verilmiş

Organizasyon kuruluyor

Gemileri resmen yaktılar

Ali Babacan başkanlığında kurulacak yeni parti için talimatların verildiği ileri sürülüyor. Ekip, AK Parti ile gemileri yakmış durumda.

TEŞKİLATLANMALAR OLACAK

Ali Babacan başkanlığında kurulacak yeni parti için bölgelere ve illere talimatlar verildiği öne sürülüyor. Yeni ekibin AK Parti ile gemileri resmen yaktığı ve köprüleri attığı iddia ediliyor. Gelen bilgilere göre yeni parti kurma faaliyetleri Meclis tatili bittikten sonra hızlanacak. Önce bölge bölge çalışma yapılacak. Bölge çalışmaları illeri kapsayacak. İllerde teşkilatlanmalar olacak.

ATALAY İSMİ GÜNDEMDE

Şu anda bölge sorumlularının illerde temaslar kurma gayretinde olduğu konuşuluyor. İç Anadolu Bölgesi sorumluluğunun Beşir Atalay´da olduğu ileri sürülüyor. Kırıkkale özelinde ise  bir iş adamları derneği başkanı ve eski bir il başkanı ile temaslar yürütüldüğü iddia ediliyor. Bu ekibin Kırıkkale´de yapılanmayı sağlayacağı kaydediliyor. Kırıkkale´de teşkilatlanmanın zor olmayacağı da gelen bilgiler arasında.

NELER OLACAK?

Bir iş adamına il başkanlığı için teklif götürüldüğü söyleniyor. Eski il başkanının milletvekili adayı olacağı,  Eski milletvekillerinden bazı isimlerin de oluşuma sıcak baktığı ancak Beşir Atalay nedeniyle uzak durma gayretinde oldukları ifade ediliyor. Kasım ayına doğru her şeyin netleşmesi ve isimlerinde belli olması bekleniyor.

 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false