Tanıtım Günlerinde Tanıtıldı

Tanıtım Günlerinde Tanıtıldı

Tanıtım Günlerinde Tanıtıldı

Kırıkkale Tanıtım Günleri etkinliğinde Kırıkkale Üniversitesinin standı yoğun ilgi görüyor. Üniversite Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinin tasarlayıp yaptığı hidrojen ile çalışan Hidrokale isimli otomobil stantları geze vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor

 

KÜ´Nün Standı İlgi Çekiyor

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Kırıkkale Valiliği, Belediye, Kırıkkale Üniversitesi, MKE Genel Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı, Kırıkkaleliler Vakfı ve Kırıkkale Dernekler Federasyonu işbirliği ile Ankara Atatürk Kültür Merkezi´nde düzenlenen ve bu sene ilk defa gerçekleşen ?Kırıkkale Tanıtım Günleri´nde? Üniversitesi de, yerini aldığı kaydedildi.

 

Kırıkkale Protokolü Katıldı

Atatürk Kültür Merkezi´nde (AKM)  başkentlilerin ziyaretine açılan Kırıkkale Tanıtım Günleri´nin açılış törenine, Vali Ali Kolat, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik Komisyonu Başkanı ve Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay, Kırıkkale Milletvekillerimiz, Ramazan Can, Mehmet Demir, Abdullah Öztürk, Eski Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Kemal Albayrak, Turan Kıratlı, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE Genel Müdür Vekili Dr. Akif Akgül, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İl Protokolü, Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldığı bildirildi.

 

Kırıkkale´Ye Özgü Ürünler

Kırıkkale´ye özgü ürünler ile kültürel unsurlara ait stantların kurulduğu etkinlikte Üniversitemiz büyük ilgi gördü. Kırıkkale üniversitesi yayınlarının sergilendiği standımızda şeker ve tansiyon ölçümleri, metabolizma yaşı hesaplaması ve vücut bileşimi hesaplaması yapıldı. Özellikle Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz tarafından tasarlanan, 2014 yılında düzenlenen yarışlarda 3.lük ödülü alan, hidrojen yakıtı ile çalışan, Hidrokale isimli otomobil ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu