Anahtar Kelimeler: Tarih evlerde canlanacak

Tarih bu evlerde canlanacak

Tarih bu evlerde canlanacak

Tarih bu evlerde canlanacak

MKE arazisine yapılacak

MKE arazilerinin Kırıkkale Belediyesine geçmesinin ardından araziler üzerinde yapılacak olan projeler hayata geçiliyor. Şehitler parkının tamamlanmasının ardından arazi üzerinde bulanan Tarihi Kırıkkale Evleri projesi gerçekleşiyor.

KISA SÜREDE BAŞLAYACAK

Atatürk Bulvarı üzerinde MKE arazilerinin Kırıkkale Belediyesi geçmesinin ardından yapılan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan şehitler parkının ardından Tarihi Kırıkkale Evleri projesi gerçekleşiyor. Yeni hizmete açılan şehitler parkının karşısında yapımı gerçekleştirilecek olan Tarihi Kırıkkale Evleri projesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde tamamlandı. İhalenin ardından Tarihi Kırıkkale Evleri projesi önümüzdeki günlerde başlayacak.

3 BİN METRE KARE DE OLACAK

Kırıkkale´nin Tarihi kültürünü yaşatacak olan bu eser toplam 3 bin metre kare üzerine kurulacak. Şehitler Parkı karşısına afiş ve bilboard ile Tarihi Kırıkkale Evleri projesinin resmi asıldı. Proje resimleri vatandaşlar tarafından ilgi ve beğeni ile karşılandı. Bu eser ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın projelerinden biri daha gerçekleşmiş olacak.? Vatandaşlar yapılan çalışmalar için Saygılı´ya teşekkür ettiler.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli