Anahtar Kelimeler: Tarih yazacağız

Tarih yazacağız

Tarih yazacağız

ADAYLIK MÜRACAATI

 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için geri sayım sürerken, İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Harun Yüksel iddialı mesajlar verdi. İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Yüksel, İYİ Parti olarak tarih yazacaklarını iddia etti.

 

ADAYLIK MÜRACAATI

YSK’nın belirlediği takvim doğrultusunda partilerde milletvekili aday adayı müracaat süreci tamamlandı. Aday adayı bazında Kırıkkale’de en fazla rağbet gören partiler arasında yer alan İYİ Parti’de aday belirleme süreci de başlarken, heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığı müracaatını yapan Kırıkkale’nin tecrübeli siyasetçisi Harun Yüksel, iddialı açıklamalarda bulundu. Yüksel “14 Mayıs 2023 tarihi Türkiye için sadece bir seçim tarihi olmayıp ülkeye adaletin barışın, demokrasinin geldiği bir tarih olarak kayda geçecek. 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Milletin sesi neredeyse; biz oradayız! Milletin iradesi neredeyse; biz oradayız! Milletin derdi neredeyse; çözümlerimizle birlikte, biz oradayız! Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz! Birlikte Kazacağız! Tarih Yazacağız! Millet ittifakı artık Türk milletinin tek ve son umudu haline gelmiştir. İyi Parti kadroları bu göreve hazırdır. İYİ Parti olarak 14 Mayıs seçimlerinde tarih yazacağız. Kırıkkale Meclis de en iyi şekilde temsil edilecek, kazanan Kırıkkale olacak” dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli