Anahtar Kelimeler: Tarihi fırsat

Tarihi bir fırsat var

Tarihi bir fırsat var

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, mahalle toplantıları ile esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Geniş topluluklara hitap eden Önal, “Bugüne kadar bana destek verdiniz. Şimdi sıra bende” dedi.

 

MAHALLE TOPLANTILARI

CHP Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, geniş kitlelerle buluşmalara devam ediyor. Mahalle toplantılarıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Önal, beraberinde il teşkilatı ve partililer ile birlikte yaptığı toplantılarda büyük destek görüyor. Son olarak yapılan mahalle toplantısında vatandaşlara hitap eden Önal, “Ne doğduğum yeri, ne büyüdüğüm yeri, nede ortak arkadaşlarımı unutmadım. Tüm seçimlerde de tüm abilerimi ve kardeşlerimi yanımda gördüm. Şimdi elimizde tarihi bir fırsat var. Belediye kocaman bir güç. Türkiye’de 81 Belediye var. İmkanlar geniş, kaynaklar fazla. Eğer doğru yönetilirse vatandaşın tüm sorunları çözülür. Yeter ki doğru kadrolar olsun, yeter ki vatandaşın ihtiyacını karşılayacak yatırım olsun” dedi.

 

BİRLİKTE KARAR VERELİM

Önal, Ben iki dönem milletvekili seçildim Ankara’ya taşınmadım. Her gün sabah gittim akşam gecede olsa Ankara’dan döndüm.” diyerek konuşmasını sürdüren Önal,” Vatanımı şehrimi toprağımı unutmadım. Dostlarımı unutmadım. Kırıkkale’nin dertlerine ortak olmaya çalıştım. Elimden geldiği kadar yanınızda oldum. Şimdi sıra bende. Bana sahip çıktınız yanımda oldunuz. Kadınlarımızın, emeklimizin mutlu olması için tekrar desteğiniz lazım. Caddeler, sokaklar delik deşik olmasın. Kırıkkale’ye kent kimliği kazandıralım , Kırıkkale’yi ayağa kaldıralım. Hep beraber yapalım tartışalım. Doğruya hep beraber karar verelim” dedi. 

 

RAZI OLMAYALIM

Belediye Başkan adayı Önal, “Devasa kaynak ve geliri var. Her ay su paramızı ödüyoruz atık su paramızı ödüyoruz. Emlak vergisi veriyoruz. Ne borcumuz sorumluğumuz varsa ödüyoruz. Hizmet alıyor muyuz peki? Fatura verip vergi vermişiz. Karşılığını görüyor muyuz? Bu şehirde itfaiye ile su dağıtıldı. Buna razı mı olacağız” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı