Anahtar Kelimeler: Tarım fuarı açılacak

Tarım fuarı açılacak

Tarım fuarı açılacak

Tarım fuarı açılacak

Hazırlıklar sürüyor

Kırıkkale tarım hayvancılık ve tarım teknolojileri fuarı Sanayi ve Ticaret odası 6 - 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Cumartesi Pazar Alanında gerçekleştirilecek.

FUAR YAPILACAK

Kırıkkale tarım hayvancılık ve tarım teknolojileri fuarı Sanayi  ve Ticaret odası ve Art Fuar Organizasyonu işbirliği ile Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Ziraat Odası, Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırıkkale Ticaret Borsası, Kırıkkale Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale İli Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin değerli destekleri alınarak 26 - 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Cumartesi Pazar Alanında gerçekleştirilecek. Tarımsal mekanizasyon, hayvancılık, makina, gübre, tohum, fidan ve zirai ilaç gibi teknolojinin en son sergileneceği fuarda gerek ilimiz ve gerekse Türkiye´nin çeşitli illerinden pek çok üretici ve imalatçı katılım sağladı. Sahip olduğu tarıma elverişli tarım alanlarına sahip olan ilimizde ilk kez düzenlenecek

GÖK BİLGİ VERDİ

Fuar hakkında açıklama yapan Sanayi  ve Ticaret odası  başkanı Ekrem Gök, ?Yapılmakta olan etkin tanıtım sebebi ile fuarın düzenleneceği dört günde binlerce çiftçi ve tarım profesyoneli fuar alanında buluşarak tarım sektöründeki mekanizasyonun ulaştığı noktayı, pek çok markayı ve modeli bir arada görerek mukayese etme imkanına sahip olacaklardır. Düzenlenecek olan fuarımızın ilimize ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Kırıkkale tarım hayvancılık ve tarım teknolojileri fuarına tüm halkımız ve üyelerimiz davetlidir? dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı