Anahtar Kelimeler: Tatlı ikram

Tatlı ikram etti

Tatlı ikram etti

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Kadir Gecesi’nde binlerce vatandaş camileri doldurdu. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, namaz çıkışında bulunan vatandaşlara tatlı ikram etti.

 

KANDİL KUTLAMASI

Kadir Gecesi nedeniyle Nur Camimizde teravih namazı sonrası Belediye Başkanı Ahmet Önal vatandaşlarla bir araya geldi. Toplumsal birlik ve beraberliğin artmasına vesile olan bu mübarek gecede Kırıkkaleli vatandaşlarla buluşan Başkan Önal tatlı ikram ederek, kandillerini tebrik etti. Önal, “ On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken bin geceden daha hayırlı, bereketiyle tüm insanlığı karşılayan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

HAYIRLAR GETİRSİN

Başkan Önal, “Allah’ın sonsuz rahmetinin, merhametinin ve mağfireti’nin bütün âlemleri kuşattığı Kadir Gecesi’nin; birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; bu mübarek ve anlamlı gecenin, memleketimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu